NUK kojenecká láhev Love, 250ml – růžová #186174

NUK kojenecká láhev Love, 250ml – růžová #186174

NUK kojenecká láhev Love, 250ml – růžová #186174

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NUK kojenecká láhev Love, 250ml – růžová - popis produktu

Kojenecká láhev NUK kojenecká láhev Love, 250ml – růžová: Dětská kojenecká láhev NUK Love PP růžové barvy o objemu 250 ml je určená ke krmení či dokrmování nejmenších dětí. Je opatřená ortodontickou antikolikovou savičkou ze silikonu s flexibilní zónou a vylepšeným anti-kolikovým Air Systémem, který snižuje výskyt kojenecké koliky způsobené polykáním vzduchu. Předností savičky NUK Love je napodobení tvaru matčiny bradavky při kojení. Její speciální tvar zajišťuje správný vývoj zubů dítěte a ústní dutiny. Úzká láhev NUK se vám bude v ruce pohodlně a bezpečně držet, díky jejímu extra širokému hrdlu se snadno čistí a plní. Klíčové vlastnosti kojenecké láhve NUK Love - růžovéKojenecká láhev NUK Love v růžové barvě pro krmení či dokrmování vašeho miminkaOrtodontická antikoliková silikonová savičkaSnižuje výskyt kojenecké kolikyNapodobení tvaru matčiny bradavky při kojeníPro zdravý vývoj zubů a ústní dutiny dítětePohodlné držení, široké hrdlo pro snadné čištění a plnění Hygienická a příjemná v ruceBez škodlivých látek a BPA, nevzniká zápachKompatibilní se všemi produkty NUK First ChoiceLze použít i k zamražováníVyrobeno z lehkého a transparentního polypropylenuElegantní vzhled v růžovém provedení, motiv pelikánůVhodné pro děti od 6 do 18 měsíců Objem:250 ml

Produkt NUK kojenecká láhev Love, 250ml – růžová #186174 patří do skupiny produktů Kojenecké láhve, patří pod značku Nuk, v nabídce prodejce Alza.cz.

NUK kojenecká láhev Love, 250ml – růžová - parametry produktu

KategorieLahve, Kojenecké láhve
ZnačkaNuk
E-shopAlza.cz

NUK kojenecká láhev Love, 250ml – růžová - historie ceny a dostupnosti

NUK kojenecká láhev Love, 250ml – růžová - související články v blogu

Hračky pro nejmenší

Rozvíjejte zvídavost nejmenších dětí a schopnost objevovat stále něco nového.

NUK kojenecká láhev Love, 250ml – růžová - další zajímavé produkty

NUK kojenecká láhev Love, 250ml – růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?