Sterifeed plastová kojenecká lahvička 250ml se savičkou a krytkou #5729047

Sterifeed plastová kojenecká lahvička 250ml se savičkou a krytkou #5729047

Sterifeed plastová kojenecká lahvička 250ml se savičkou a krytkou #5729047

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sterifeed plastová kojenecká lahvička 250ml se savičkou a krytkou - popis produktu

Kojenecká láhev Sterifeed plastová kojenecká lahvička 250ml se savičkou a krytkou:Nekojíte a přemýšlíte o dalších typech výživy pro své miminko? Kojenecká láhev Sterifeed o objemu 250 ml bude tou nejlepší možností. Díky ní bude krmení miminka hračka. Je určena pro děťátka od 3 měsíců a byla vyrobena z kvalitního materiálu, jako je plast. Plastová kojenecká láhev je oblíbená pro svou nízkou hmotnost, navíc má vysokou odolnost proti nárazům. Samozřejmou výbavou je rovněž silikonová savička se středním průtokem. Kojenecká láhev Sterifeed má transparentní provedení. Hlavní vlastnosti produktu Sterifeed plastová kojenecká lahvička 250ml se savičkou a krytkou Kojenecká láhev Sterifeed přispěje k bezproblémovému krmení miminka Disponuje objemem 250 ml Hodí se pro děti od 3 měsíců Plastová kojenecká láhev je lehká odolná Můžete ji bez problémů dávat do mrazáku Součástí je kvalitní silikonová savička Střední průtok savičky Počet otvorů v savičce: 3 Savička je ideálním řešením pro kojené děti Ideální lahvička pro malé konzumenty Kojenecká láhev Sterifeed vás zaujme svými dalšími vlastnostmi. Kojeneckou láhev můžete bez problémů skladovat v mrazáku. Savička je vyvinuta pro děti, které jsou kojeny. Pracuje obdobně, jako když miminko saje mléko od maminky, a tím pádem zachová přirozený proces kojení. Obsah balení: savička a víčko

Tento produkt se nachází v kategorii Kojenecké láhve, patří pod značku Sterifeed, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Sterifeed plastová kojenecká lahvička 250ml se savičkou a krytkou #5729047 lze nalézt mezi produkty ve skupině Plastové láhve, je v nabídce značky Sterifeed v nabídce e-shopu Alza.cz.

Sterifeed plastová kojenecká lahvička 250ml se savičkou a krytkou - parametry produktu

Sterifeed plastová kojenecká lahvička 250ml se savičkou a krytkou - historie ceny a dostupnosti

Sterifeed plastová kojenecká lahvička 250ml se savičkou a krytkou - související články v blogu

Hračky pro nejmenší

Rozvíjejte zvídavost nejmenších dětí a schopnost objevovat stále něco nového.

Sterifeed plastová kojenecká lahvička 250ml se savičkou a krytkou - další zajímavé produkty

Sterifeed plastová kojenecká lahvička 250ml se savičkou a krytkou - jak nakoupit nejvýhodnější?