Dóza na potraviny Wenko #4803041

Dóza na potraviny Wenko #4803041

Dóza na potraviny Wenko #4803041

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dóza na potraviny Wenko - popis produktu

Dóza na potraviny Wenko vnese do každé kuchyně, ledničky nebo spíže přehledný pořádek a styl. Speciální víko dózu vzduchotěsně a vodotěsně uzavře. Díky tomu zůstanou vaše potraviny déle čerstvé a ochráněné před škůdci. Je ideální k uložení müsli, mouky, rýže, kávy, různých pokrmů aj. Výhodou je transparentní provedení, které umožní pouhým pohledem zjistit obsah a množství uvnitř. Všechny dózy jsou univerzální, stohovatelné a modulární, a proto jsou prostorově velmi úsporné. Jsou vyrobené z vysoce kvalitního robustního plastu (PS/ABS) a mají spolehlivé silikonové těsnění.Rozměry a objem:- 10 x 11 x 10 cm; 0,7 l- 10 x 14,5 x 10 cm; 0,9 l- 10 x 25,5 x 10 cm; 1,7 lDóza na potraviny WenkoKvalitní materiál a provedeníTransparetníVzduchotěsné a vodotěsné víkoProstorově úsporné – stohovatelnéVhodné i do ledničky

Tento produkt se nachází v kategorii Dózy na potraviny, vyrábí jej značka Wenko.

Produkt Dóza na potraviny Wenko #4803041 lze nalézt mezi produkty ve skupině Skladování potravin, je v nabídce značky Wenko.

Dóza na potraviny Wenko - parametry produktu

Dóza na potraviny Wenko - historie ceny a dostupnosti

Dóza na potraviny Wenko - další zajímavé produkty

Dóza na potraviny Wenko - jak nakoupit nejvýhodnější?