Dolmar Šatní skříň MEELO ME1

Dolmar Šatní skříň MEELO ME1

Dolmar Šatní skříň MEELO ME1

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 380 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dolmar Šatní skříň MEELO ME1 - popis produktu

Šatní skříň MEELO ME1

Při výběru sestavy do dětského pokoje je důležité zvážit potřeby dítěte vzhledem k jeho věku, zájmům a množství věcí, které má. Šatní skříň MEELO ME1 poskytuje dostatek místa pro uložení oblečení či dalších věcí. Skříň je čtyřdveřová, netradiční úchytka na vrchních dvířkách jednoduchou skříň oživí. Otevírání spodních dvířek je zajištěno systémem PUSH TO OPEN. Ke skříni je možné doobjednat nástavec .

Materiál: DTD laminovaná 16 mm Rozměry ( ŠxVxH): 80 x 193,5 x 39,7 cm Barevné provedení: kašmír / dub artisan Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti

Tento produkt se nachází v kategorii Šatní skříně, patří pod značku Dolmar, v barevné verzi béžová, materiálové složení DTD, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt Dolmar Šatní skříň MEELO ME1 lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské skříně, vyrábí jej značka Dolmar, v barevné verzi béžová, materiálové provedení je DTD, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sestavy do dětského pokoje, vyrábí jej značka Dolmar, barevné provedení je béžová, je vyroben z materiálu DTD v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Dolmar Šatní skříň MEELO ME1 - parametry produktu

BarvaBéžová
DekorDub
MateriálDTD
TvarRovné
Povrchová úpravaMat
Šířka od-do80 cm - 90 cm
PoliceAno
ZrcadloNe
Typ dveříKlasické dveře
Počet dveříVícedveřové
Věšáková tyčAno
MístnostDětský pokoj
KategorieSkříně, Šatní skříně, Dětské skříně, Sestavy do dětského pokoje
ZnačkaDolmar
Barvabéžová
MateriálDTD
E-shopMujnabytek.cz

Dolmar Šatní skříň MEELO ME1 - historie ceny a dostupnosti

Dolmar Šatní skříň MEELO ME1 - další zajímavé produkty

Dolmar Šatní skříň MEELO ME1 - jak nakoupit nejvýhodnější?