Dolmar Nástavec na šatní skříň MEELO ME2

Dolmar Nástavec na šatní skříň MEELO ME2

Dolmar Nástavec na šatní skříň MEELO ME2

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 420 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dolmar Nástavec na šatní skříň MEELO ME2 - popis produktu

Nástavec na šatní skříň MEELO ME2

Při výběru sestavy do dětského pokoje je důležité zvážit potřeby dítěte vzhledem k jeho věku, zájmům a množství věcí, které má. Nástavec na šatní skříň MEELO ME2 poskytuje dodatečný prostor pro uložení oblečení či dalších věcí. Nástavec má dvě dvířka, a hodí se ke skříni MEELO ME1 , otevírání pomocí systému PUSH TO OPEN.

Materiál: DTD laminovaná 16 mm Rozměry ( ŠxVxH): 80 x 38 x 39,7 cm Barevné provedení: kašmír Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti

Tento produkt naleznete ve skupině Šatní skříně, patří pod značku Dolmar, v barevné verzi béžová, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt Dolmar Nástavec na šatní skříň MEELO ME2 patří do skupiny produktů Dětské skříně, vyrábí jej značka Dolmar, v barevné verzi béžová, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sestavy do dětského pokoje, vyrábí jej značka Dolmar, barevné provedení je béžová v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Dolmar Nástavec na šatní skříň MEELO ME2 - parametry produktu

BarvaBéžová
MístnostDětský pokoj
KategorieSkříně, Šatní skříně, Dětské skříně, Sestavy do dětského pokoje
ZnačkaDolmar
Barvabéžová
E-shopMujnabytek.cz

Dolmar Nástavec na šatní skříň MEELO ME2 - historie ceny a dostupnosti

Dolmar Nástavec na šatní skříň MEELO ME2 - další zajímavé produkty

Dolmar Nástavec na šatní skříň MEELO ME2 - jak nakoupit nejvýhodnější?