Dolmar Regál TERLO LO10

Dolmar Regál TERLO LO10

Dolmar Regál TERLO LO10

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 130 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dolmar Regál TERLO LO10 - popis produktu

Regál Terlo LO10 je část nábytku z moderního a nadčasového sektoru Terlo . Přírodní kombinace barev dub wotan + beton millenium zútulní každý interiér a dodá mu šmrnc industrialismu. Celá kolekce nábytku TERLO působí dominantně a skvěle se hodí do jakéhokoli interiéru. Moderní design a funkčnost oceníte při zařizování obývacího pokoje, kanceláře, předsíně či studentského pokoje. Nadčasovost tohoto sektoru zvýrazňují černé úchyty, nohy a vertikální lišty s černými aplikacemi. Korpus nábytku je vyroben z kvalitní laminované desky, ABS hrana je odolná proti oděru a poškrábání. Regál Terlo LO10 tvoří čtyři police a je vhodný pro uskladnění kancelářských šanonů, dobře poslouží i jako domácí miniknihovna. Možnost výběru mnoha elementů z kolekce umožňuje velkou flexibilitu , pokud jde o individuální řešení uspořádání.

Materiál: LTD 16 mm, ABS hrany, kovové nohy Rozměr (ŠxVxH): 35 x 163,5 x 35 cm Barevné provedení: dub wotan/beton millenium

Dolmar Regál TERLO LO10 - parametry produktu

MateriálLaminát
BarvaBéžová
DekorDub
Typ regáluVysoké
Výška163,5 cm
BarvaŠedá
Typ regáluÚzké
Typ regáluOtevřené
Šířka od-do30 cm - 40 cm
KategorieNábytek, Regály, Knihovny

Dolmar Regál TERLO LO10 - historie ceny a dostupnosti

Dolmar Regál TERLO LO10 - další zajímavé produkty

Dolmar Regál TERLO LO10 - jak nakoupit nejvýhodnější?