Dolmar Regál Romero R5

Dolmar Regál Romero R5

Dolmar Regál Romero R5

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dolmar Regál Romero R5 - popis produktu

Systém ROMERO v kontrastní barevné kombinaci dubu canyon a Arusha. Nábytek má výrazné boky, dodá tak charakter a originalitu každému interiéru. Pomocí prvků v levém a pravém provedení Vám dává dostatek příležitostí pro různé kombinace a rozložení nábytku. Regál má 4 police. Atraktivní barvené provedení dub canyon a wenge arusha je doplněno designovými detaily , které dodají místnosti netradiční vzhled. Ke komodě je možné doobjednat i 2-LED osvětlení .

Materiál: LTD Rozměry: (š/v/h) 35 x 175 x 32 cm Barevné provedení: dub canyon / arusha

Tento produkt se nachází v kategorii Úložné boxy, patří značce Dolmar, v barevné verzi hnědá, z materiálu Laminát, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Produkt Dolmar Regál Romero R5 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kancelářský nábytek, vyrábí jej značka Dolmar, barevná varianta je hnědá, materiálové provedení je Laminát, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské regály, patří pod značku Dolmar, barevné provedení je hnědá, materiálové složení Laminát, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Dolmar Regál Romero R5 - parametry produktu

MateriálLaminát
BarvaBéžová
DekorDub
Typ regáluVysoké
Výška175 cm
BarvaHnědá
Typ regáluÚzké
Typ regáluOtevřené
Šířka od-do30 cm - 40 cm
KategorieNábytek, Regály, Úložné boxy, Knihovny, Kancelářský nábytek, Kancelářské regály
ZnačkaDolmar
Barvahnědá
MateriálLaminát
E-shopMujnabytek.cz

Dolmar Regál Romero R5 - historie ceny a dostupnosti

Dolmar Regál Romero R5 - další zajímavé produkty

Dolmar Regál Romero R5 - jak nakoupit nejvýhodnější?