Dobrodružství v mlze a divočině

Dobrodružství v mlze a divočině

Dobrodružství v mlze a divočině

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dobrodružství v mlze a divočině - popis produktu

Elektronická kniha Dobrodružství v mlze a divočině:Druhé dobrodružství malých obyvatel větrného ostrova Maolisu se odehrává v hlavním městě Windhoce, v královském paláci a také… v nádherné drsné přírodě. Důležitou součástí života maoliských dětí je totiž zkouška v divočině.Tuhle zkoušku podstupují děti ve věku deset až třináct let a projíždějí při ní se svými koňmi divokou ostrovní přírodou a plní různé úkoly. Navštíví proslulý Mlžný les opředeným mnoha legendami a musejí si poradit nejen s nepřízní počasí, ale taky s tím, když někdo nechce brát ohledy na ostatní.Princezna Luna a její nejlepší kamarádka Nilla prožijí spolu se svými milovanými koňmi Měsíční září a Větrným tanečníkem úžasnou cestu divočinou, při které se toho hodně naučí. Spolu s dalšími kamarády zjistí, že se mohou spolehnout nejenom na svoje koně, ale i na sebe navzájem.Po návratu do paláce navíc narazí na tajemství vznášející se kolem Nilliných rodičů a v jejich hlavách se začnou rodit plány na další dobrodružnou výpravu.Vydejte se se svými oblíbenými hrdiny na druhou báječnou cestu plnou přátelství, větru, magie a věrné lásky mezi člověkem a koněm.

Produkt Dobrodružství v mlze a divočině patří do skupiny produktů Elektronické knihy, patří značce Drobek, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Dobrodružství v mlze a divočině - parametry produktu

Dobrodružství v mlze a divočině - historie ceny a dostupnosti

Dobrodružství v mlze a divočině - další zajímavé produkty

Dobrodružství v mlze a divočině - jak nakoupit nejvýhodnější?