Divné děti a smutná kočka - Petra Soukupová - e-kniha

Divné děti a smutná kočka - Petra Soukupová - e-kniha

Divné děti a smutná kočka - Petra Soukupová - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 369 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Divné děti a smutná kočka - Petra Soukupová - e-kniha - popis produktu

eBook:,Na tohle prázdninové dobrodružství nezapomenete Mila s Petrem jsou pořád divní a pořád se spolu kamarádí. Poslední týden prázdnin tráví s Milinými rodiči na chalupě na venkově, kde se seznámí s dětmi od sousedů. Luisa možná tak divná není, ale o to divnějšího má bratra. Eliáš neumí lhát, hlavně mamince, a když neví, co má dělat, tak prostě uteče. A s žádnými cizími dětmi se na rozdíl od Luisy bavit nechce. Pak se ale u nich na zahradě objeví zvláštní kočka, kterou nikdo nepostrádá. Nebo snad ano? Děti začnou společně pátrat, komu kočka patří, a dozvídají se zvláštní věci — o světě i samy o sobě. Pokračování knihy Klub divných dětí ––– Autorka jako vystudovaná scenáristka dokáže psát hodnověrné dialogy a její malí solitéři mluví přesně tak jako současní dospívající. Když k tomu připočteme silné téma, nápaditost, s jakou je tato literární road movie vystavěna, či autorčinu mimořádnou schopnost vhledu do nejednoduché dětské duše, máme tu knihu zábavnou i posmutnělou, aktuální i nadčasovou — ale především skvěle napsanou.— Milan Šefl, Český rozhlas, o knize Klub divných dětí

Tento produkt se nachází v kategorii Knihy pro děti od značky Host, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Produkt Divné děti a smutná kočka - Petra Soukupová - e-kniha lze nalézt mezi produkty ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku Host, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Divné děti a smutná kočka - Petra Soukupová - e-kniha - parametry produktu

Divné děti a smutná kočka - Petra Soukupová - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Divné děti a smutná kočka - Petra Soukupová - e-kniha - další zajímavé produkty

Divné děti a smutná kočka - Petra Soukupová - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?