DIOR Fahrenheit EdT

DIOR Fahrenheit EdT

DIOR Fahrenheit EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DIOR Fahrenheit EdT - popis produktu

Toaletní voda DIOR Fahrenheit EdT: Jemná, ale zároveň překypující energií jako slunce při východu. To je vůně toaletní vody Dior Fahrenheit určené pro muže. Je jedinečná, nadčasová a plná kontrastů. Dokonale ztělesňuje vaši lásku ke svobodě. Základní informace Typ vůně: Květinová, dřevitá Určení: Pánské Vonné složky: Sicilská mandarinka, fialka, kůže Složení toaletní vody hlava sicilská mandarinka srdce fialka tělo kůže Vlastnosti toaletní vody Energie slunce schovaná ve svěžích tónech sicilské mandarinky a ve spojení s dřevitými akordy vůně kůže vytváří neopakovatelné dílo, které značka Dior zhmotnila do flakonu s toaletní vodou Fahrenheit. Překročte své hranice s touto revoluční moderní vůní. Toaletní voda ideální pro muže. Originálně je tato toaletní voda z Francie. Vyznačuje se květinovou a dřevitou vůní. Vhodná pro celoroční nošení. Objem: 50ml, 100ml a 200ml. Popis vůně Dior Fahrenheit   Vůně plná paradoxů. Tak by se dala charakterizovat toaletní voda Dior Fahrenheit. Ze začátku vás hlava osvěží svými jemnými tóny sicilské mandarinky a tělo na konci okouzlí směsí dřevitých a kouřových akcentů kůže. Zcela nečekanou a až bezprecedentní silou vás ale zasáhne srdce, které ukrývá jedinečnou květinovou vůni fialek. Je to univerzální vůně, která dokáže být něžná a zároveň silná, mužná a přitom křehká. K jakým příležitostem je toaletní voda vhodná Živelná toaletní voda Dior Fahrenheit je připravena vás doprovázet v nejrůznějších denních i ročních dobách, při běžných i speciálních příležitostech. Můžete ji nosit celoročně, během dne i na večerní společenské události. Je přímo stvořena pro muže, kteří vyzařují sílu, ale současně neskrývají jemnou část své osobnosti. Oblíbí si ji i vyznavači sportu a všichni ti, kdo se nebojí výzev. Značka Dior je již po několik desetiletí ikonou dokonalé krásy, luxusu a kvality. Její zakladatel, Christian Dior, se do historie zapsal jako geniální módní návrhář, jehož modely zdůrazňující ženský půvab stály za zásadními změnami v dámském odívání. Christian Dior ale nezůstal jen u módy. Své srdce, city a talent zaměřil i na výrobu dekorativní kosmetiky a parfémů. Květiny miloval natolik, že se rozhodl pěstovat i své vlastní rostliny. Jeho první parfém, legendární Miss Dior, představil záhy po své první módní kolekci. Vůně se stala obrovským hitem a ženy ji milují dodnes. Mezi další neodolatelné dámské parfémy z dílny Dior patří například J´adore nebo Dior Addict. Pánové by pak rozhodně neměli přehlédnout Dior Sauvage nebo Dior Fahrenheit. Kategorie Christian Dior Parfémy Epilace a holení Péče o tělo Parfémy na vlasy

Produkt DIOR Fahrenheit EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Dior, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Dior v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt DIOR Fahrenheit EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Dior, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

DIOR Fahrenheit EdT - parametry produktu

DIOR Fahrenheit EdT - historie ceny a dostupnosti

DIOR Fahrenheit EdT - další zajímavé produkty

DIOR Fahrenheit EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?