Dětský koberec Pohádková vesnice #6142764

Dětský koberec Pohádková vesnice #6142764

Dětský koberec Pohádková vesnice #6142764

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský koberec Pohádková vesnice - popis produktu

Koberec Dětský koberec Pohádková vesnice:Pokud sháníte koberec pro děti, možná by vás mohl zaujmout koberec Vopi. Dětský koberec bude velkou radostí pro vaše ratolesti. Jelikož si děti rády hrají na zemi, nabízený typ je izoluje od studené podlahy, eliminuje riziko prochladnutí, a navíc budou mít novou oblíbenou hrací plochu. Má přesně stanovené rozměry, takže se nemusíte stresovat počítáním metráže. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho vícebarevné provedení nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polyamid. Koberec Vopi má kvalitní zpracování, které je určené pro vnitřní použití. Je vyroben pomocí tradiční tkané technologie, která zajišťuje jeho dlouhou životnost. Péče o něj se vám zaručeně oplatí, neboť dokáže poté vydržet i několik generací. Šířka koberce Vopi činí 100 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 3 mm. Zásadní vlastnosti produktu Dětský koberec Pohádková vesnice Koberec do dětského pokojíčku Vopi se stane hlavním hracím místem, kde dětem nebude zima od země U kusového koberce máte předem dané přesné rozměry Zpříjemní dětem hraní na zemi Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Materiálem koberce je polyamid Je určený pro vnitřní využití Tkaný způsob výroby Šířka koberce Vopi je 100 cm Výška vlasu dosahuje 3 mm

Produkt Dětský koberec Pohádková vesnice #6142764 patří do skupiny produktů Dětské koberce, je v nabídce značky Vopi v nabídce e-shopu Alza.cz.

Dětský koberec Pohádková vesnice - parametry produktu

KategorieKoberce, Dětské koberce
ZnačkaVopi
E-shopAlza.cz

Dětský koberec Pohádková vesnice - historie ceny a dostupnosti

Dětský koberec Pohádková vesnice - další zajímavé produkty

Dětský koberec Pohádková vesnice - jak nakoupit nejvýhodnější?