Dětský koberec Pohádková vesnice #111859

Dětský koberec Pohádková vesnice #111859

Dětský koberec Pohádková vesnice #111859

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 738 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský koberec Pohádková vesnice - popis produktu

Koberec Dětský koberec Pohádková vesnice:Pokud sháníte koberec pro děti, mohl by se vám i jim líbit koberec Vopi. Dětský koberec rozzáří každý pokoj. Protože si děti hrají většinu času na zemi, nabízený typ je ochrání před studenou podlahou, a nebudou si chtít hrát nikde jinde. Má přesně stanovené rozměry, takže se nemusíte stresovat počítáním metráže. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho vícebarevné provedení přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. Ke zhotovení tohoto produktu byl použitý kvalitní materiál, jako je polyamid. Koberec Vopi má precizní provedení, které se hodí pro vnitřní použití. K výrobě zvolili tradiční tkanou technologii, která se postará o jeho dlouhou životnost. Se správnou péčí vydrží i několik generací. Šířka koberce Vopi činí 100 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 3 mm. Zásadní vlastnosti produktu Dětský koberec Pohádková vesnice Koberec do dětského pokoje Vopi bude oblíbené hrací místo vašich dětí Kusový koberec nabízí přesné rozměry Koberec rozšíří hrací pole dětí Obdélníkový koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Materiálem koberce je polyamid Je určený pro vnitřní využití Tkaný způsob výroby Šířka koberce Vopi je 100 cm Výška vlasu dosahuje 3 mm

Produkt Dětský koberec Pohádková vesnice #111859 lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské koberce, je v nabídce značky Vopi v nabídce e-shopu Alza.cz.

Dětský koberec Pohádková vesnice - parametry produktu

KategorieKoberce, Dětské koberce
ZnačkaVopi
E-shopAlza.cz

Dětský koberec Pohádková vesnice - historie ceny a dostupnosti

Dětský koberec Pohádková vesnice - další zajímavé produkty

Dětský koberec Pohádková vesnice - jak nakoupit nejvýhodnější?