DERMACOL True Colour Lipliner No.04 2 g

DERMACOL True Colour Lipliner No.04 2 g

DERMACOL True Colour Lipliner No.04 2 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 71 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL True Colour Lipliner No.04 2 g - popis produktu

Konturovací tužka DERMACOL True Colour Lipliner No.04 2 g:Konturovací tužka na rty Dermacol True Color Lipliner obsahuje vysoké množství barevných pigmentů. Stačí jedna aplikace a obrysy vašich rtů budou nádherně vytvarované. Konturovací tužka na rty Dermacol True Color Lipliner obsahuje vysoké množství barevných pigmentů. Stačí jedna aplikace a obrysy vašich rtů budou nádherně vytvarované. Textura je krémová a dlouhotrvající. Snadno a přesně vykreslíte linii rtů, která na rtech zůstane opravdu dlouho a bude skvělou ozdobou vaší rtěnky. Tužka navíc udrží rtěnku na svém místě. Její stabilitu si můžete ověřit i v extrémně vysokých teplotách - odolává až do 50 °C. Tužkou obkreslete rty a poté aplikujte rtěnku. S tužkou můžete i vykreslit celé rty. Pokud si přejete získat trvalejší výsledek, naneste na nalíčené rty fixační pudr a rty následně otiskněte do papírového ubrousku. Poté znovu naneste konturovací tužku i rtěnku.  Klíčové vlastnostiVysoké množství intenzivních barevných pigmentůPro krásné vytvarování obrysů rtůKrémová a dlouhotrvající texturaUdrží rtěnku na svém místě po dlouhou dobuOdolává i extrémně vysokým teplotám - max. do 50 °C Výsledkem jsou smyslné a plné rty

Produkt DERMACOL True Colour Lipliner No.04 2 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Tužky na rty, vyrábí jej značka DERMACOL, v nabídce prodejce Alza.cz.

DERMACOL True Colour Lipliner No.04 2 g - parametry produktu

KategorieTužky na rty
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.cz

DERMACOL True Colour Lipliner No.04 2 g - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL True Colour Lipliner No.04 2 g - další zajímavé produkty

DERMACOL True Colour Lipliner No.04 2 g - jak nakoupit nejvýhodnější?