DERMACOL Lak na nehty Neon Gold Digger č.43 5 ml

DERMACOL Lak na nehty Neon Gold Digger č.43 5 ml

DERMACOL Lak na nehty Neon Gold Digger č.43 5 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 49 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Lak na nehty Neon Gold Digger č.43 5 ml - popis produktu

Lak na nehty DERMACOL Lak na nehty Neon Gold Digger č.43 5 ml:K dobrému dojmu patří i hezky upravené nehty. Neonový Lak na nehty DERMACOL vás zajisté v tomto ohledu potěší. Pro své složení rychle schne, takže nebudete muset být po nanešení tak dlouho přehnaně opatrní. Pokud máte dost laků na nehty, které jsou druhý den oloupané, měli byste zvolit právě tato varianta s dlouhotrvajícím efektem. Klasické lesklý laky na nehty DERMACOL budou vypadat stylově při každé příležitosti, ať už máte v plánu něco konkrétního, nebo si jen chcete udělat radost. Zásadní přednosti laku na nehty DERMACOL Lak na nehty Neon Gold Digger č.43 5 ml Velice rychle usychá Barva laku na nehty DERMACOL je žlutá Dlouhotrvající efekt Vlastnosti: neonové Lak na nehty DERMACOL je vyroben o objemu 5 ml

Produkt DERMACOL Lak na nehty Neon Gold Digger č.43 5 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Laky na nehty, vyrábí jej značka DERMACOL, v nabídce prodejce Alza.cz.

DERMACOL Lak na nehty Neon Gold Digger č.43 5 ml - parametry produktu

KategorieLaky na nehty
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.cz

DERMACOL Lak na nehty Neon Gold Digger č.43 5 ml - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Lak na nehty Neon Gold Digger č.43 5 ml - další zajímavé produkty

DERMACOL Lak na nehty Neon Gold Digger č.43 5 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?