DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml

DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml

DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 71 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml - popis produktu

Lak na nehty DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml:Hezky upravené nehty dělají při prvním dojmu mnohé. Lak na nehty DERMACOL vás zajisté v tomto ohledu potěší. Jeho složení má rychleschnoucí vlastnost, takže se obejdete bez zdlouhavého čekání. Pokud se vám nechce každý den opravovat oprýskaný lak, sáhněte po této variantě s dlouhotrvajícím efektem. Klasické lesklý laky na nehty DERMACOL budou vypadat dobře při každé příležitosti, ať už máte v plánu něco konkrétního, nebo si jen chcete udělat radost. Hlavní vlastnosti laku na nehty DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml Rychleschnoucí varianta Barva laku na nehty DERMACOL je bílá Vydrží vám na rukou déle Lak na nehty DERMACOL dostanete o objemu 11 ml

Produkt DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Laky na nehty, vyrábí jej značka DERMACOL, v nabídce prodejce Alza.cz.

DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml - parametry produktu

KategorieLaky na nehty
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.cz

DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml - další zajímavé produkty

DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?