DERMACOL Lak na nehty Neon Barbie Doll č.42 5 ml

DERMACOL Lak na nehty Neon Barbie Doll č.42 5 ml

DERMACOL Lak na nehty Neon Barbie Doll č.42 5 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 57 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Lak na nehty Neon Barbie Doll č.42 5 ml - popis produktu

Lak na nehty DERMACOL Lak na nehty Neon Barbie Doll č.42 5 ml:Není vám lhostejná úprava vašich nehtů? Neonový Lak na nehty DERMACOL vás zajisté v tomto ohledu potěší. Má rychleschnoucí složení, takže se nemusíte zdržovat zdlouhavým čekáním. Pokud nechcete každý den řešit oprýskání laku, osvědčí se vám právě tato varianta s dlouhotrvajícím efektem. Klasické lesklý laky na nehty DERMACOL představují vhodnou volbu pro každou příležitost, ať už chcete své nehty udělat krásnější na svatbu, dovolenou, nebo jen tak pro radost. Klíčové přednosti laku na nehty DERMACOL Lak na nehty Neon Barbie Doll č.42 5 ml Velice rychle usychá Barva laku na nehty DERMACOL je růžová Dlouhotrvající efekt Vlastnosti: neonové Lak na nehty DERMACOL dostanete o objemu 5 ml

Produkt DERMACOL Lak na nehty Neon Barbie Doll č.42 5 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Laky na nehty, vyrábí jej značka DERMACOL, v nabídce prodejce Alza.cz.

DERMACOL Lak na nehty Neon Barbie Doll č.42 5 ml - parametry produktu

KategorieLaky na nehty
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.cz

DERMACOL Lak na nehty Neon Barbie Doll č.42 5 ml - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Lak na nehty Neon Barbie Doll č.42 5 ml - další zajímavé produkty

DERMACOL Lak na nehty Neon Barbie Doll č.42 5 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?