Delphin Feederový set GreenFEED 100g

Delphin Feederový set GreenFEED 100g

Delphin Feederový set GreenFEED 100g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 247 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Delphin Feederový set GreenFEED 100g - popis produktu

Rybářská sada Delphin Feederový set GreenFEED 100g: Pro rybáře zde máme připravený feederovou sestavu Delphin GreenFEED. V sadě najdete třídílný prut Delphin WASABI Feeder. Blank je vyroben z ideálního poměru kompozitních materiálů. Pro rukojeť byla zvolena EVA pěna, která dokonale padne do ruky při zdolávání i nahazování. Akce prutu je příjemná a bonusem jsou očka s keramickou výplní. Prut Delphin je vybaven třemi náhradními špičkami light, medium a heavy. Jeho zelenočerné provedení se skvěle hodí do setu naviják Delphin ELIXIR. Tělo prutu je vyrobeno z lehkého kompozitního materiálu, který zajišťuje dobrou odolnost a dlouhou životnost. Klíčové vlastnosti rybářské sady Delphin Feederový set GreenFEEDRybářská sada Delphin Feederový set GreenFEED je tvořena třídílným prutem Delphin WASABIRukojeť prutu je vyrobena z EVA pěnyV sadě jsou tři náhradní špičky light, medium a heavyPrut je vyroben z lehkého kompozitního materiáluDisponuje kulovými ložisky a mechanismem s vyváženým rotoremCívka pojme až 275 m 0,18mm vlasceDelphin Feederový set GreenFEED vyhovuje rybářům s rybolovnou technikou feeder Rybářská sada Delphin Feederový set GreenFEED je dobře vybavenáO tichý a plynulý chod se postarají kulová ložiska v počtu 3+1 spolu s převodovým poměrem 5:1 a mechanismem s vyváženým rotorem. Cívka pojme až 275 m 0,18mm vlasce. Rybářská sada Delphin Feederový set GreenFEED obsahuje také vlasec Method FEED s minimální roztažností. Tak rozeznáte záběr i těch nejopatrnějších ryb. Tato rybářská sada je vhodná pro rybáře s rybolovnou technikou feeder.Parametry:330 cm/100 g + 3T +0,22mmSada obsahuje:Prut Delphin WASABI Feeder / 3 díly330cm/100g Naviják Delphin ELIXIR 3T vel. 3000Delphin METHOD FEED hnědá 0,22 mm, 4,2 kg, 200 m

Produkt Delphin Feederový set GreenFEED 100g patří do skupiny produktů Rybářské sety, je v nabídce značky Delphin v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pruty s navijáky, patří pod značku Delphin, v nabídce prodejce Alza.cz.

Delphin Feederový set GreenFEED 100g - parametry produktu

Delphin Feederový set GreenFEED 100g - historie ceny a dostupnosti

Delphin Feederový set GreenFEED 100g - další zajímavé produkty

Delphin Feederový set GreenFEED 100g - jak nakoupit nejvýhodnější?