Delphin Přívlačový set GreenSPIN 10-30g

Delphin Přívlačový set GreenSPIN 10-30g

Delphin Přívlačový set GreenSPIN 10-30g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 848 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Delphin Přívlačový set GreenSPIN 10-30g - popis produktu

Rybářská sada Delphin Přívlačový set GreenSPIN 10-30g: Pokud se neumíte rozhodnout, jak si zkombinovat spolehlivou přívlačovou sestavu, tak přesně pro vás je zde přívlačový set Delphin GreenSPIN. Kapacita cívky je dostatečná k dané rybolovné technice, při průměru vlasce 0,16 mm se vejde na cívku až 300m vlasce. Samozřejmě, aby byl set kompletní, tak nesmí chybět vlasec Method SPIN s minimální roztažností, což vám zaručí okamžitý kontakt s rybou při záběru. Přívlačový set potěší široké spektrum rybářů, kteří se věnují rybolovné technice lovu dravců.  Klíčové vlastnosti Rybářské sady Delphin Přívlačový set GeenSPINPřívlačový set Delphin GreenSPIN - 180cm/30g+2T+0,22mmObsahuje: Prut Delphin WASABI Spin / 2 díly - 180cm/10-30 gNaviják Delphin ELIXIR 2T - vel. 2000Vlasec Delphin Method SPIN žlutá 200m - 0,22mm 9,2lbs Dvoudílný prut Delphin WASABI SpinSet se skládá z dvoudílného prutu Delphin WASABI Spin, blank je vyroben z ideálního poměru kompozitních materiálů. Rukojeť z EVA pěny padne do ruky při zdolávání i nahazování. Akce prutu je příjemná a bonusem jsou bezvýplňová očka, díky čemuž odpadá zbytečný strach z jejich nežádoucího poškození. Citlivá špička prutu vám zaručí ideální vedení nástrahy, při kterém ucítíte i jemnější záběry ryb. Svým zeleno-černým provedením dokonale zapadne do setu naviják Delphin ELIXIR. Tělo z lehkého kompozitového materiálu zaručuje dlouhou životnost. Kuličková ložiska v počtu 3+1 spolu s převodovým poměrem 5,0:1 a mechanismem s vyváženým rotorem zaručí tichý a plynulý chod s důkladným ukládáním vlasce. 

Tento produkt se nachází v kategorii Rybářské sety, je v nabídce značky Delphin v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Delphin Přívlačový set GreenSPIN 10-30g lze nalézt mezi produkty ve skupině Pruty s navijáky, patří pod značku Delphin, v nabídce prodejce Alza.cz.

Delphin Přívlačový set GreenSPIN 10-30g - parametry produktu

Delphin Přívlačový set GreenSPIN 10-30g - historie ceny a dostupnosti

Delphin Přívlačový set GreenSPIN 10-30g - další zajímavé produkty

Delphin Přívlačový set GreenSPIN 10-30g - jak nakoupit nejvýhodnější?