Giants Fishing Prut CLX Feeder TR 11ft Medium + hrazda + naviják zdarma!

Giants Fishing Prut CLX Feeder TR 11ft Medium + hrazda + naviják zdarma!

Giants Fishing Prut CLX Feeder TR 11ft Medium + hrazda + naviják zdarma!

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 549 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Giants Fishing Prut CLX Feeder TR 11ft Medium + hrazda + naviják zdarma! - popis produktu

Luxusní řada feederových prutů, které jsou dodávány se čtyřmi špičkami. Zdarma k tomuto prutu obdržíte kvalitní naviják a feederovou hrazdu. Luxusní řada feederových prutů, které jsou dodávány se čtyřmi špičkami. Zdarma k tomuto prutu obdržíte kvalitní naviják a feederovou hrazdu. Tyto feederové pruty jsou vyrobeny z kvalitního grafitu IM6 a mají středně rychlou akci. Jsou velmi univerzální, výkonné díky své parabolické akci a čtyřmi výměnnými špičkami s různou tvrdostí. Díky rozsahu nabízených špiček, jste připraveni na jakou situaci a druh lovené ryby. Souhrn špiček dodávaných k prutu: červená – nejtužší oranžová – středně tuhá žlutá – jemná zelená – ultra jemná Prut je osazen kvalitními dvojitě vázanými SIC očky a má ergonomické DPS grafitové sedlo. Specifikace: Délka: 11ft (3,3m) Zátěž: do 90g Transportní délka: 116cm Hmotnost: 228g Počet dílů: 3+4 + ZDARMA NAVIJÁK A HRAZDA!

Tento produkt se nachází v kategorii Feederové špičky, patří značce Giants Fishing, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Produkt Giants Fishing Prut CLX Feeder TR 11ft Medium + hrazda + naviják zdarma! lze nalézt mezi produkty ve skupině Pruty s navijáky, patří pod značku Giants Fishing, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Giants Fishing Prut CLX Feeder TR 11ft Medium + hrazda + naviják zdarma! - parametry produktu

Giants Fishing Prut CLX Feeder TR 11ft Medium + hrazda + naviják zdarma! - historie ceny a dostupnosti

Giants Fishing Prut CLX Feeder TR 11ft Medium + hrazda + naviják zdarma! - další zajímavé produkty

Giants Fishing Prut CLX Feeder TR 11ft Medium + hrazda + naviják zdarma! - jak nakoupit nejvýhodnější?