Dámská parfémovaná voda VALENCIA WOMAN #4983104

Dámská parfémovaná voda VALENCIA WOMAN #4983104

Dámská parfémovaná voda VALENCIA WOMAN #4983104

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská parfémovaná voda VALENCIA WOMAN - popis produktu

Parfémovaná voda pro ženy VALENCIA WOMAN je nadčasovou květinovou vůní, která v sobě spojuje jedny z nejvzácnějších parfemářských ingrediencí. Hned po přivonění vaše smysly probudí pikantní tóny grapefruitu a jiskřivého italského bergamotu. Dále se vůní prolíná nektarový akord broskve s dotekem krémových pralinek. Svou elegantní pudrovou stopu za sebou pak zanechává kosatec, dřevité pačuli a hřejivá vanilka. Výsledkem je nová interpretace velmi ženské, sladké vůně, která díky vynikajícím vůním nepůsobí příliš hravě a mladistvě. Smyslná květinová vůně s vanilkou Elegantní a hřejivá Ideální na večer a pro zvláštní příležitosti Druh vůně: orientální, květinová Hlava - bergamot (tzv. vysoké tóny – rozvinou se hned po aplikaci, tvoří první dojem a jsou zpravidla velmi intenzivní, odeznívají rychle) Srdce - bulharská růže, iris absolue (tzv. střední tóny – nastupují po několika minutách, po odeznění hlavy, vydrží obvykle 2-3 hodiny) Základ - pačuli, kůže, vanilka (tzv. nízké tóny – poslední a nejdelší fáze parfému, vydrží asi 4 hodiny, ale může to být i celý den)   Složení: alcohol denat., aqua, parfum, alpha-isomethyl ionone, linallol, butylphenyl methylpropional, geraniol,  citronellol, benzyl salicylate, limonene hydroxycitronellal, cinnamyl alcohol, CI 14700.

Tento produkt naleznete ve skupině Toaletní vody, patří značce NG.

Produkt Dámská parfémovaná voda VALENCIA WOMAN #4983104 patří do skupiny produktů Parfémované vody, vyrábí jej značka NG.

Dámská parfémovaná voda VALENCIA WOMAN - parametry produktu

Dámská parfémovaná voda VALENCIA WOMAN - historie ceny a dostupnosti

Dámská parfémovaná voda VALENCIA WOMAN - další zajímavé produkty

Dámská parfémovaná voda VALENCIA WOMAN - jak nakoupit nejvýhodnější?