Dámská parfémovaná voda CLASSIC WOMAN ELEGANCE #4983099

Dámská parfémovaná voda CLASSIC WOMAN ELEGANCE #4983099

Dámská parfémovaná voda CLASSIC WOMAN ELEGANCE #4983099

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská parfémovaná voda CLASSIC WOMAN ELEGANCE - popis produktu

Parfémovaná voda CLASSIC WOMAN ELEGANCE je výrazná a smyslná. Ryze ženská vonná kompozice představuje silně návykovou vůni, které jednoduše neodoláte.Parfémovaná voda hned v úvodu osvěží smysly citronem, pomerančem a bergamotem. Intenzivní citrusový nástup vůně je vystřídán sladkými ovocnými tóny a květinovými akordy růže a svůdného jasmínu. Nakonec vás omámí delikátní spojení pačuli, fazole tonka a madagaskarské vanilky, které je doplněno vzácným labdanem a bílým pižmem.Aromatická vůně s citrusovými akordyPro silné, sebevědomé a elegantní ženyNa denní nošení i pro výjimečné událostiDruh vůně: orientální, dřevitáHlava - bergamot, citron, pomeranč (tzv. vysoké tóny – rozvinou se hned po aplikaci, tvoří první dojem a jsou zpravidla velmi intenzivní, odeznívají rychle)Srdce - jasmín, ovocné tóny, růže (tzv. střední tóny – nastupují po několika minutách, vydrží obvykle 2-3 hodiny)Základ - labdanum, pačuli, tonka fazole, madagaskarská vanilka, bílé pižmo (tzv. nízké tóny – poslední a nejdelší fáze parfému, vydrží asi 4 hodiny, ale může to být i celý den)Složení: alcohol denat., aqua, parfum, linalool, hydroxycitronellal, limonene, benzyl salicylate, geraniol, citronellol, coumarin, hexyl cinnamal, CI 17200, CI 19140.

Produkt Dámská parfémovaná voda CLASSIC WOMAN ELEGANCE #4983099 lze nalézt mezi produkty ve skupině Toaletní vody, patří značce NG.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémované vody, vyrábí jej značka NG.

Dámská parfémovaná voda CLASSIC WOMAN ELEGANCE - parametry produktu

Dámská parfémovaná voda CLASSIC WOMAN ELEGANCE - historie ceny a dostupnosti

Dámská parfémovaná voda CLASSIC WOMAN ELEGANCE - další zajímavé produkty

Dámská parfémovaná voda CLASSIC WOMAN ELEGANCE - jak nakoupit nejvýhodnější?