Dámská lyžařská bunda Kilpi DALILA-W černá

Dámská lyžařská bunda Kilpi DALILA-W černá

Dámská lyžařská bunda Kilpi DALILA-W černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská lyžařská bunda Kilpi DALILA-W černá - popis produktu

Dámská lyžařská bunda Kilpi DALILA-W černá Kilpi DALILA-W je dámská módní zimní bunda, v níž si užijete lyžování i relax v après-ski baru. Spojení designu a funkčnosti umožňuje membránový materiál SIBERIUM 10000 2L STRETCH v případě bundy DALILA-W s vodním sloupcem 10000 mm/24h/m2. Elastická podšívka zvyšuje komfort a spolehnout se při pobytu na horách můžete i na rukávové manžety, protisněhový límec a prostornou kapuci. Benefity dámské lyžařské bundy Kilpi DALILA-W:     vyrobena z membránového materiálu SIBERIUM 10000 2L STRETCH     elastická podšívka a skvěle padnoucí střih zvyšují pohodlí     rukávové manžety     protisněhový límec     vnitřní kapsa s hadříkem na čištění brýlí     odnímatelná kapuce s efektním lemem z imitace kožešiny     dvě zipové kapsy s metalickými zipy a rukávová kapsa na skipass Vlastnosti produktu Výplň: Syntetická Pohlaví: Ženy Sport: KILPI DO MĚSTA, LYŽOVÁNÍ Specifikace: SIBERIUM 10 000 2L STRETCH Tkanina: 2 vrstvy, 4-směrná elasticita Střih: Regular Švy: Kritické švy podlepené Kapuce: Nastavitelná, Odnímatelná Kapsy: 2 hlavní kapsy, kapsa na skipas Zipy: Plastové Límec: Vysoký límec Podšívka: Odnímatelný sněžný pás, Stretchový materiál Manžety: Se zipy, Sněhové manžety s otvory na palce Vodní sloupec: 10000 Prodyšnost: 8000 Spodní lem: Nastavitelný pomocí elastické gumičky Ostatní: Čistící hadřík na brýle Ventilační zipy: Ne Složky materiálu: 100% POLYESTER Bundy » Sportovní bundy » Dámská lyžařská bunda Kilpi DALILA-W černá

Produkt Dámská lyžařská bunda Kilpi DALILA-W černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Kilpi, velikost je 46.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské bundy, patří značce Kilpi, velikost odpovídá označení 46.

Dámská lyžařská bunda Kilpi DALILA-W černá - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieBundy, Zimní bundy, Dámské bundy
ZnačkaKilpi
Velikost46

Dámská lyžařská bunda Kilpi DALILA-W černá - historie ceny a dostupnosti

Dámská lyžařská bunda Kilpi DALILA-W černá - další zajímavé produkty

Dámská lyžařská bunda Kilpi DALILA-W černá - jak nakoupit nejvýhodnější?