Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Country Life Shoyu sójová omáčka 500 ml Shoyu pochází z Číny a je jí už 2 800 let. Postupně se rozšířila do celé jihovýchodní Asie a nyní je tradiční součástí asijské kuchyně. S obyčejnou levnou 'sójovou omáčkou' nemá ale nic společného. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla. Vedle základních čtyř chutí (sladká, hořká, slaná, kyselá), je ještě chuť pátá - umami. Označuje se jako 'lahodná', 'chuť zralosti' a zvýrazňuje chuť pokrmu. Tato pátá chuť je obsažena i ve fermentovaných výrobcích - tedy i v sójové omáčce shoyu. Rozdíl mezi shoyu a tamari: Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo. vyrábí se rozdílným způsobem - tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě klasické miso pasty tamari je vyráběna z přirozeně bezlepkových surovin tamari je tmavší, hustší a má bohatší a výraznější chuť Výroba shoyu: Pro výrobu sójové omáčky shoyu jsou potřeba sójové boby, pšenice, fermentační činidlo koji (Aspergillus oryzae) a sůl. Sójové boby se nejprve uvaří a poté smíchají s opraženou a nahrubo rozdrcenou pšenicí. Do této směsi se přidá fermentační činidlo koji. Jeho úkolem je nastartovat kvasný proces. Směs se na tři dny umístí do speciální inkubační místnosti zvané Muro, kde lze snadněji udržovat teplotu a vlhkost vzduchu potřebnou pro správné nastartování fermentace. Poté se směs smíchá s mořskou solí a vodou a umístí do velkých cedrových kádí. V kádích shoyu zraje po dobu 18-24 měsíců, směs se pravidelně míchá. Když je směs zralá, lisuje se a následně filtruje. Nakonec se omáčka hodinu ohřívá na 80 °C. Tato pasterace je součástí tradičního postupu výroby. pečlivě se při ní hlídá, aby nebyly zničeny cenné enzymy. Složení: Voda, SÓJOVÉ BOBY (26,1 %), PŠENICE (15,8 %), mořská sůl (14,1 %), alkohol (0,8 %), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). Alergeny: Lepek, Sója Skladování: Na chladném a suchém místě. Chraňte před slunečním světlem. Legislativní zařazení Sojový výrobek - tekuté ochucovadlo Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jakéhokoliv pokrmu.
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jakéhokoliv pokrmu.
Produkt Country Life Shoyu sójová omáčka 500 ml #1155306 patří do skupiny produktů Sojové boby, patří pod značku COUNTRY LIFE v nabídce e-shopu Grizly.cz a je vhodný unisex.
Produkt Country Life Shoyu sójová omáčka 500 ml #1155306 má přiřazen EAN kód 8595016510404.
Určení | unisex |
Kategorie | Omáčka, Sladidla, Ochucovadla, Sojové boby |
Značka | COUNTRY LIFE |
Určení | unisex |
E-shop | Grizly.cz |
EAN | 8595016510404 |
Country Life Shoyu Sójová omáčka BIO 500 ml | | V překladu z japonštiny shoyu znamená sójová omáčka. Tato sójová omáčka se vyrábí ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla (Aspergillus oryzae). Vyrábí se ze směsi rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice a
Country Life Shoyu sójová omáčka 500 ml | | Shoyu pochází z Číny a je jí už 2 800 let. Postupně se rozšířila do celé jihovýchodní Asie a nyní je tradiční součástí asijské kuchyně. S obyčejnou levnou 'sójovou omáčkou' nemá ale nic společného. Shoyu neobsahuje žádné
Country Life Shoyu sójová omáčka 200 ml BIO | | V překladu z japonštiny shoyu znamená sójová omáčka. Tato sójová omáčka se vyrábí ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla (Aspergillus oryzae). Vyrábí se ze směsi rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice a
Country Life Shoyu sójová omáčka 200 ml | | Sójová omáčka Shoyu. Tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů. Neobsahuje žádné konzervační látky, barviva či jiné chemické přísady. | | V překladu z japonštiny shoyu znamená sójová omáčka. Tato sójová omáčka se
BIO sÓJOVÁ OMÁČKA TAMARI | Tato sójová omáčka je lahodné a výrazné chuti. Na rozdíl od shoyu san–j je však o něco málo hustší, tmavší a má výraznější chuť, proto se určitě vyplatí s ní šetřit! Pro dochucení a finální doladění pokrmu bohatě postačí jen pár
BIO sÓJOVÁ OMÁČKA TAMARI | Tato sójová omáčka je lahodné a výrazné chuti. Na rozdíl od shoyu san–j je však o něco málo hustší, tmavší a má výraznější chuť, proto se určitě vyplatí s ní šetřit! Pro dochucení a finální doladění pokrmu bohatě postačí jen pár
Clearspring Japonská sójová omáčka Shoyu BIO 150 ml | | Vynikající kvalitní japonská sójová omáčka vyrobená podle tradičního receptu s použitím celých sójových bobů, která dva roky zraje v sudech z cedrového dřeva. | | Použití: Stačí pár kapek tohoto pikantního koření
Sójová omáčka Tamari | | přirozeně bezlepková | | Tato sójová omáčka je lahodné a výrazné chuti. Na rozdíl od shoyu san–j je však o něco málo hustší, tmavší a má výraznější chuť, proto se určitě vyplatí s ní šetřit! Pro dochucení a finální doladění pokrmu
Sójová omáčka Tamari | | přirozeně bezlepková | | Tato sójová omáčka je lahodné a výrazné chuti. Na rozdíl od shoyu san–j je však o něco málo hustší, tmavší a má výraznější chuť, proto se určitě vyplatí s ní šetřit! Pro dochucení a finální doladění pokrmu
Kikkoman Ponzu citrusová sójová omáčka | Kikkoman Ponzu citrusová sójová omáčka je lahodná japonská omáčka s kyselou chutí a světle žlutou barvou, která se vyrábí z mirinu, octa, uzených plátků sušeného tuňáka a mořských řas. | Díky její tekuté a řídké
Kikkoman veganská sójová omáčka | Kikkoman sójová omáčka je vyráběna fermentací sojových bobů bez chemických přísad, barviv, aromat nebo konzervantů. Má čistě hnědou, průhlednou barvu a jedinečné aroma. Sójová omáčka Kikkoman je vhodná při přípravě pokrmů
Kikkoman sladká sójová omáčka | Kikkoman sladká sójová omáčka je vyráběna fermentací sójových bobů bez chemických přísad, barviv, aromat nebo konzervantů. Má čistě hnědou, průhlednou barvu, jedinečné aroma a je příjemně sladká. Sójová omáčka Kikkoman je vhodná
Kikkoman přirozeně fermentovaná sójová omáčka | Originální japonská přirozeně fermentovaná omáčka, bez přidaných umělých aditiv, barviv, aromat nebo konzervantů. Balení má praktický dávkovač, který zaručuje pohodlné použití. | Složení | Voda, sójové boby, pšenice,
Sójová omáčka Tamari | Sójová omáčka Tamari je vyráběna pouze ze soli a sójových bobů, čímž se odlišuje od klasické sójové omáčky Shoyu vyráběné ze sójových bobů a pšenice. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě misa z tekutiny, která je vylučována. Poté se
Kikkoman tradiční japonská sójová omáčka | Kikkoman sójová omáčka je vyráběna fermentací sojových bobů bez chemických přísad, barviv, aromat nebo konzervantů. Má čistě hnědou, průhlednou barvu a jedinečné aroma. Sójová omáčka Kikkoman je vhodná při přípravě
Sójová omáčka Maso Here - Sójová omáčka k přípravě sušeného masa 500 ml: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Sójová omáčka Maso HereK přípravě sušeného masa, 500 ml
Živina Sójovka japonská přírodně fermentovaná 500 ml | | Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez přidaného glutamátu a konzervačních látek obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a je velmi bohatá zejména na bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamín A a vitamín
Lee kum Kee tmavá sójová omáčka houbová | Tmavá sójová omáčka s houbovou příchutí je vyrobena ze sójových bobů prvotřídní kvality a bez přidaných konzervačních látek. Jeho výrazná sójová chuť a sytá barva výrazně zvýrazní chuť a vzhled každého
Lee kum Kee světlá sójová omáčka - premium | Tato světlá sójová omáčka se připravuje přirozenou fermentací ze sójových bobů, které nejsou geneticky modifikovány, neobsahují glutamát ani konzervační látky. Světlá sójová omáčka Lee Kum Kee premium slouží k dochucení a
squid bezlepková rybí omáčka | Společně s ústřicovou a sójovou omáčkou je rybí omáčka jednou ze tří základních ingrediencí thajské kuchyně. Tato thajská rybí omáčka je vyrobená z čerstvých ančoviček a soli, je fermentovaná 18 měsíců, aby byla dosažena její vysoká
squid bezlepková rybí omáčka | Společně s ústřicovou a sójovou omáčkou je rybí omáčka jednou ze tří základních ingrediencí thajské kuchyně. Tato thajská rybí omáčka je vyrobená z čerstvých ančoviček a soli, je fermentovaná 18 měsíců, aby byla dosažena její vysoká
Lee kum Kee tmavá sójová omáčka - premium | Lee Kum Kee tmavá sójová omáčka premium slouží k zajištění atraktivní tmavé barvy, dodání správné konzistence a lesku dušeným a zapékaným pokrmům, nudlím atd. Připravuje se přirozenou fermentací ze sójových bobů, které
Kikkoman Sladká sójová omáčka na rýži | Kikkoman sladká sójová omáčka na rýži je lahodná omáčka, která dokonale podtrhuje chuť a vůni rýže. Tato omáčka je vyrobená z prvotřídní sójové omáčky Kikkoman, cukru a dalších přírodních ingrediencí. | Její sladká chuť
healthy boy tmavá sójová omáčka | Tmavá sladká sójová omáčka - perfektní k tmavému masu. | Sójová omáčka byla vynalezena v Číně asi před 2500 lety. O několik let později byla přivezena do Japonska. Sójová omáčka je typická pro asijskou kuchyni, kde se používá jako