Nejnižší cena za posledních 45 dní: 119 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Kikkoman Sladká sójová omáčka na rýži
Kikkoman sladká sójová omáčka na rýži je lahodná omáčka, která dokonale podtrhuje chuť a vůni rýže. Tato omáčka je vyrobená z prvotřídní sójové omáčky Kikkoman, cukru a dalších přírodních ingrediencí.
Její sladká chuť výborně doplňuje chuť rýže, ale také se hodí jako dip pro sushi, tempuru a další japonské speciality. Kikkoman Sladká Sójová Omáčka na Rýži je ideální pro ty, kdo hledají jednoduchý způsob, jak zlepšit chuť rýže a japonských pokrmů.
SloženíCukr, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), glukózový sirup, víno (oxid siřičitý), voda, sůl, výtažek z kvasnic.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 1101 kJ / 260 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 57,0 g |
z toho cukry | 52,0 g |
Bílkoviny | 4,3 g |
Sůl | 7,1 g |
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v chladničce.
Země původuJaponsko
Produkt Kikkoman Sladká sójová omáčka na rýži 250 ml popisuje EAN kód 8715035250307.
Kategorie | Omáčka |
EAN | 8715035250307 |
Kikkoman Sladká sójová omáčka na rýži | Kikkoman sladká sójová omáčka na rýži je lahodná omáčka, která dokonale podtrhuje chuť a vůni rýže. Tato omáčka je vyrobená z prvotřídní sójové omáčky Kikkoman, cukru a dalších přírodních ingrediencí. | Její sladká chuť
Kikkoman sladká sójová omáčka | Kikkoman sladká sójová omáčka je vyráběna fermentací sójových bobů bez chemických přísad, barviv, aromat nebo konzervantů. Má čistě hnědou, průhlednou barvu, jedinečné aroma a je příjemně sladká. Sójová omáčka Kikkoman je vhodná
Kikkoman tradiční sladká japonská sójová omáčka | Sladká sójová omáčka Kikkomn je vhodná k dochucení jakýchkoli pokrmů s rýží, k přípravě marinád na maso před pečením či grilováním i do salátových dressingů. | Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky
Kikkoman Ponzu citrusová sójová omáčka | Kikkoman Ponzu citrusová sójová omáčka je lahodná japonská omáčka s kyselou chutí a světle žlutou barvou, která se vyrábí z mirinu, octa, uzených plátků sušeného tuňáka a mořských řas. | Díky její tekuté a řídké
Kikkoman sójová omáčka - Sushi & Sashimi | Kikkoman Sushi & Sashimi sójová omáčka je vysoce kvalitní, tradiční japonská omáčka určená pro sushi a sashimi. Tato omáčka je vyrobena z nejkvalitnějších ingrediencí, včetně sójových bobů, pšenice, soli, vody a extraktu z
Sójová omáčka Tamari | Sójová omáčka Tamari je vyráběna pouze ze soli a sójových bobů, čímž se odlišuje od klasické sójové omáčky Shoyu vyráběné ze sójových bobů a pšenice. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě misa z tekutiny, která je vylučována. Poté se
Kikkoman přirozeně fermentovaná sójová omáčka | Originální japonská přirozeně fermentovaná omáčka, bez přidaných umělých aditiv, barviv, aromat nebo konzervantů. Balení má praktický dávkovač, který zaručuje pohodlné použití. | Složení | Voda, sójové boby, pšenice,
Kikkoman Teriyaki omáčka s praženým sezamem | Základem tradičního Teriyaki je sójová omáčka, saké, cukr nebo med. V takové omáčce se pak v Japonsku grilovaly ryby. Dnes se Teriyaki omáčky vyrábí v různých obměnách a používají se jako marináda nebo dip ke grilovanému či
Kikkoman Sójová omáčka s nižším obsahem soli | Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky Kikkoman vytvoří ve vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sójová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby. Stejně tak záleží především na její vysoké kvalitě, protože
Kikkoman veganská sójová omáčka | Kikkoman sójová omáčka je vyráběna fermentací sojových bobů bez chemických přísad, barviv, aromat nebo konzervantů. Má čistě hnědou, průhlednou barvu a jedinečné aroma. Sójová omáčka Kikkoman je vhodná při přípravě pokrmů
Kikkoman Veganská sójová omáčka Tamari bez lepku | Přírodní fermentace zajišťuje nejvyšší kvalitu výrobku s ohledem na tu nejlepší chuť. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva a nezaměnitelné aroma. Tamari sójová omáčka Kikkoman je
Kikkoman veganská sójová omáčka se sníženým obsahem soli | Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakkost s ohledem na tu nejlepší chuť. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva a nezaměnitelné aroma. Sójová
Kikkoman Ponzu pomerančová omáčka 250 ml | | Používejte ji jako omáčku na namáčení, nebo ji smíchejte a protřepejte s olejem a použijte ji jako zálivku na saláty. | | Složení: Voda, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl) 30 %, cukr, brandy ocet, pomerančový
Kikkoman tradiční japonská sójová omáčka | Kikkoman sójová omáčka je vyráběna fermentací sojových bobů bez chemických přísad, barviv, aromat nebo konzervantů. Má čistě hnědou, průhlednou barvu a jedinečné aroma. Sójová omáčka Kikkoman je vhodná při přípravě
Kikkoman Ponzu citrusová sójová omáčka | Kikkoman Ponzu citrusová sójová omáčka je lahodná japonská omáčka s kyselou chutí a světle žlutou barvou, která se vyrábí z mirinu, octa, uzených plátků sušeného tuňáka a mořských řas. | Díky její tekuté a řídké
Kikkoman Yakitori omáčka | Yakitori omáčka od značky Kikkoman je vynikající doplňkem k vašim grilovaným pokrmům. Tato hustá, výrazná a chutná omáčka je připravena na bázi sójové omáčky, obohacená o mirin, sake a koření. Je ideální při přípravě tradičního japonského
Kikkoman Veganská sójová omáčka Tamari bez lepku | Přírodní fermentace zajišťuje nejvyšší kvalitu výrobku s ohledem na tu nejlepší chuť. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva a nezaměnitelné aroma. Tamari sójová omáčka Kikkoman je
Kikkoman unagi japonská sójová omáčka Datum minimální trvanlivosti produktu je do 20.04.2024! | Unagi (sladkovodní úhoř) je oblíbené japonské jídlo, které se často podává s hustou a sladkou omáčkou, která pokrm dokonale doplňuje. Omáčka Kikkoman Unagi byla vytvořena s
ABC sladká sójová omáčka | Typická omáčka pro asijskou kuchyni. To je tmavě zbarvená sójová omáčka. Základem omáčky jsou sójové boby, cukr a voda. Pokrmům dodává sójová omáčka pátou umami chuť, vaše pokrmy tak budou doslova neodolatelné. Jídlo bude díky ní mít
ABC sladká sójová omáčka | Typická omáčka pro asijskou kuchyni. To je tmavě zbarvená sójová omáčka. Základem omáčky jsou sójové boby, cukr a voda. Pokrmům dodává sójová omáčka pátou umami chuť, vaše pokrmy tak budou doslova neodolatelné. Jídlo bude díky ní mít
healthy boy sójová omáčka | Sladká sójová omáčka - velmi sladká varianta sójové omáčky. Čistě přírodní fermentace rozdrcených sójových bobů probíhá pomalu a trvá několik měsíců, což je po mnohých stránkách zárukou té nejvyšší jakosti. Tato sójová omáčka
healthy boy sójová omáčka | Sladká sójová omáčka - velmi sladká varianta sójové omáčky. Čistě přírodní fermentace rozdrcených sójových bobů probíhá pomalu a trvá několik měsíců, což je po mnohých stránkách zárukou té nejvyšší jakosti. Tato sójová omáčka
Kikkoman Teriyaki omáčka s pečeným česnekem | Způsob úpravy Teriyaki se používal v Japonsku především ke grilování ryb. Postupně se však rozšířil do světa a pro nové chuťové zážitky se začala tradičně používaná omáčka (směs sójové omáčky, saké, cukru či medu)
Kikkoman Teriyaki BBQ omáčka s medem | Původním účelem japonské Teriyaki bylo grilování ryb ve směsi složené ze sójové omáčky, saké a cukru nebo medu. Rozšířením této metody se pak Teriyaki začalo využívat při grilování masa a získání nového kulinářského