Nejvíce produktů si můžete vybírat od prodejců eyerim.cz, Alza.cz, TimeStore.cz, ManuCafe.cz, Mobilego.cz, Emobilshop.cz, Sexihracky.cz, Grizly.cz, OXE.cz, Answear.cz, Flagranti.cz, MyShirt.cz, Sport365.cz, Vitalcountry.cz, Heliumking.cz, ENbook.cz, Sportby.cz, SMDledzarovky.cz, Market-24.cz, PlayGoSmart.cz, ManuTea.cz, Waragod.cz, 69shop.cz, Tera.cz a insportline.cz. Všichni prodejci
Určitě vás překvapí. Čokoládové čočky ze středoamerického Salvadoru totiž vůbec nejsou hořké. Ačkoli obsahují nejméně 65 procent kakaové sušiny a řadí se tak k exkluzivním produktům svého druhu, jejich chuť je jemná, harmonická a ovocně-květinová. Stačí je
Určitě vás překvapí. Čokoládové čočky ze středoamerického Salvadoru totiž vůbec nejsou hořké. Ačkoli obsahují nejméně 65 procent kakaové sušiny a řadí se tak k exkluzivním produktům svého druhu, jejich chuť je jemná, harmonická a ovocně-květinová. Stačí je
Určitě vás překvapí. Čokoládové čočky ze středoamerického Salvadoru totiž vůbec nejsou hořké. Ačkoli obsahují nejméně 65 procent kakaové sušiny a řadí se tak k exkluzivním produktům svého druhu, jejich chuť je jemná, harmonická a ovocně-květinová. Stačí je
Určitě vás překvapí. Čokoládové čočky ze středoamerického Salvadoru totiž vůbec nejsou hořké. Ačkoli obsahují nejméně 65 procent kakaové sušiny a řadí se tak k exkluzivním produktům svého druhu, jejich chuť je jemná, harmonická a ovocně-květinová. Stačí je
Určitě vás překvapí. Čokoládové čočky ze středoamerického Salvadoru totiž vůbec nejsou hořké. Ačkoli obsahují nejméně 65 procent kakaové sušiny a řadí se tak k exkluzivním produktům svého druhu, jejich chuť je jemná, harmonická a ovocně-květinová. Stačí je
Peruánské kakao má skvělou pověst. Stejně jako čokoládové čočky z něj vyrobené. Charakterizuje je autentická, jemná a čistá chuť tradičně zpracovaných kakaových bobů. Čočky BIO Peru origin mléčná 41% vznikly spojením výrazného kakaa odrůdy Trinitario s kakaem
Peruánské kakao má skvělou pověst. Stejně jako čokoládové čočky z něj vyrobené. Charakterizuje je autentická, jemná a čistá chuť tradičně zpracovaných kakaových bobů. Čočky BIO Peru origin mléčná 41% vznikly spojením výrazného kakaa odrůdy Trinitario s kakaem
Peruánské kakao má skvělou pověst. Stejně jako čokoládové čočky z něj vyrobené. Charakterizuje je autentická, jemná a čistá chuť tradičně zpracovaných kakaových bobů. Čočky BIO Peru origin mléčná 41% vznikly spojením výrazného kakaa odrůdy Trinitario s kakaem
Peruánské kakao má skvělou pověst. Stejně jako čokoládové čočky z něj vyrobené. Charakterizuje je autentická, jemná a čistá chuť tradičně zpracovaných kakaových bobů. Čočky BIO Peru origin mléčná 41% vznikly spojením výrazného kakaa odrůdy Trinitario s kakaem
Peruánské kakao má skvělou pověst. Stejně jako čokoládové čočky z něj vyrobené. Charakterizuje je autentická, jemná a čistá chuť tradičně zpracovaných kakaových bobů. Čočky BIO Peru origin mléčná 41% vznikly spojením výrazného kakaa odrůdy Trinitario s kakaem
Podlehl jí Casanova i madame du Barry. Milovali ji Aztékové. My jsme obdiv k čokoládě dotáhli k dokonalosti. Objevuje se nejen v nápojích, ale také potravinách, krémech, parfémech a kdovíkde ještě. Ponořte nosy do fascinující vůně, slízněte ze rtů hořkou lahodnost
Podlehl jí Casanova i madame du Barry. Milovali ji Aztékové. My jsme obdiv k čokoládě dotáhli k dokonalosti. Objevuje se nejen v nápojích, ale také potravinách, krémech, parfémech a kdovíkde ještě. Ponořte nosy do fascinující vůně, slízněte ze rtů hořkou lahodnost
Podlehl jí Casanova i madame du Barry. Milovali ji Aztékové. My jsme obdiv k čokoládě dotáhli k dokonalosti. Objevuje se nejen v nápojích, ale také potravinách, krémech, parfémech a kdovíkde ještě. Ponořte nosy do fascinující vůně, slízněte ze rtů hořkou lahodnost
Podlehl jí Casanova i madame du Barry. Milovali ji Aztékové. My jsme obdiv k čokoládě dotáhli k dokonalosti. Objevuje se nejen v nápojích, ale také potravinách, krémech, parfémech a kdovíkde ještě. Ponořte nosy do fascinující vůně, slízněte ze rtů hořkou lahodnost
Pěstují tam kakaovníky odrůdy Criollo, vyvážejí kakao do nejprestižnějších čokoládoven a značný důraz kladou na organický způsob zemědělství. Ano, jihoamerická Venezuela má na mapě hořkosladkých vůní a chutí své pevné místo. Hádejte, čemu tam říkají „peníze,
Pěstují tam kakaovníky odrůdy Criollo, vyvážejí kakao do nejprestižnějších čokoládoven a značný důraz kladou na organický způsob zemědělství. Ano, jihoamerická Venezuela má na mapě hořkosladkých vůní a chutí své pevné místo. Hádejte, čemu tam říkají „peníze,
Pěstují tam kakaovníky odrůdy Criollo, vyvážejí kakao do nejprestižnějších čokoládoven a značný důraz kladou na organický způsob zemědělství. Ano, jihoamerická Venezuela má na mapě hořkosladkých vůní a chutí své pevné místo. Hádejte, čemu tam říkají „peníze,
Pěstují tam kakaovníky odrůdy Criollo, vyvážejí kakao do nejprestižnějších čokoládoven a značný důraz kladou na organický způsob zemědělství. Ano, jihoamerická Venezuela má na mapě hořkosladkých vůní a chutí své pevné místo. Hádejte, čemu tam říkají „peníze,
Podlehl jí Casanova i madame du Barry. Milovali ji Aztékové. My jsme obdiv k čokoládě dotáhli k dokonalosti. Objevuje se nejen v nápojích, ale také potravinách, krémech, parfémech a kdovíkde ještě. Ponořte nosy do fascinující vůně, slízněte ze rtů hořkou lahodnost
Žádný recept na poctivý nugát se neobejde bez čokolády, ořechů a másla. Přesně tyhle ingredience obsahují čokoládové čočky Nugát vyrobené podle tradiční italské receptury, která zvláště oříšky nešetří. Luxusní varianta čokolády vhodné k přípravě nápojů,
Žádný recept na poctivý nugát se neobejde bez čokolády, ořechů a másla. Přesně tyhle ingredience obsahují čokoládové čočky Nugát vyrobené podle tradiční italské receptury, která zvláště oříšky nešetří. Luxusní varianta čokolády vhodné k přípravě nápojů,
Žádný recept na poctivý nugát se neobejde bez čokolády, ořechů a másla. Přesně tyhle ingredience obsahují čokoládové čočky Nugát vyrobené podle tradiční italské receptury, která zvláště oříšky nešetří. Luxusní varianta čokolády vhodné k přípravě nápojů,
Žádný recept na poctivý nugát se neobejde bez čokolády, ořechů a másla. Přesně tyhle ingredience obsahují čokoládové čočky Nugát vyrobené podle tradiční italské receptury, která zvláště oříšky nešetří. Luxusní varianta čokolády vhodné k přípravě nápojů,
Pěstují tam kakaovníky odrůdy Criollo, vyvážejí kakao do nejprestižnějších čokoládoven a značný důraz kladou na organický způsob zemědělství. Ano, jihoamerická Venezuela má na mapě hořkosladkých vůní a chutí své pevné místo. Hádejte, čemu tam říkají „peníze,
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně
Čokoláda z Ekvádoru získlala pověst jedné z nejlepších na světě. Tato hořká čokoláda s obsahem 64% kakaa má velice intenzivní aroma s nádechem ovoce a koření
Čokoláda z Ekvádoru získlala pověst jedné z nejlepších na světě. Tato hořká čokoláda s obsahem 64% kakaa má velice intenzivní aroma s nádechem ovoce a koření
Čokoláda z Ekvádoru získlala pověst jedné z nejlepších na světě. Tato hořká čokoláda s obsahem 64% kakaa má velice intenzivní aroma s nádechem ovoce a koření
Čokoláda z Ekvádoru získlala pověst jedné z nejlepších na světě. Tato hořká čokoláda s obsahem 64% kakaa má velice intenzivní aroma s nádechem ovoce a koření
Čokoláda z Ekvádoru získlala pověst jedné z nejlepších na světě. Tato hořká čokoláda s obsahem 64% kakaa má velice intenzivní aroma s nádechem ovoce a koření
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Tohle je panečku mlsání, jak se patří! Originální mléčná čokoláda se 42 procenty kakaa rozveselí i nejzamračenější den. Kromě toho, že chutná přímo famózně, obsahuje antioxidanty, vitaminy a minerály, které zvedají náladu a dodávají energii. Užijte si čokoládu ze
Tohle je panečku mlsání, jak se patří! Originální mléčná čokoláda se 42 procenty kakaa rozveselí i nejzamračenější den. Kromě toho, že chutná přímo famózně, obsahuje antioxidanty, vitaminy a minerály, které zvedají náladu a dodávají energii. Užijte si čokoládu ze
Tohle je panečku mlsání, jak se patří! Originální mléčná čokoláda se 42 procenty kakaa rozveselí i nejzamračenější den. Kromě toho, že chutná přímo famózně, obsahuje antioxidanty, vitaminy a minerály, které zvedají náladu a dodávají energii. Užijte si čokoládu ze
Tohle je panečku mlsání, jak se patří! Originální mléčná čokoláda se 42 procenty kakaa rozveselí i nejzamračenější den. Kromě toho, že chutná přímo famózně, obsahuje antioxidanty, vitaminy a minerály, které zvedají náladu a dodávají energii. Užijte si čokoládu ze
Tohle je panečku mlsání, jak se patří! Originální mléčná čokoláda se 42 procenty kakaa rozveselí i nejzamračenější den. Kromě toho, že chutná přímo famózně, obsahuje antioxidanty, vitaminy a minerály, které zvedají náladu a dodávají energii. Užijte si čokoládu ze
Po bílé čokoládě se vždycky jen zapráší. Zvlášť, když obsahuje přírodní vanilku s plnotučným mlékem a speciálně, pokud je vyrobena z kvalitního ghanského kakaa. Přesně takové jsou tyto čokoládové čočky. Někdo je mlsá na procházce, jiný přihodí do kaše,
Po bílé čokoládě se vždycky jen zapráší. Zvlášť, když obsahuje přírodní vanilku s plnotučným mlékem a speciálně, pokud je vyrobena z kvalitního ghanského kakaa. Přesně takové jsou tyto čokoládové čočky. Někdo je mlsá na procházce, jiný přihodí do kaše,
Po bílé čokoládě se vždycky jen zapráší. Zvlášť, když obsahuje přírodní vanilku s plnotučným mlékem a speciálně, pokud je vyrobena z kvalitního ghanského kakaa. Přesně takové jsou tyto čokoládové čočky. Někdo je mlsá na procházce, jiný přihodí do kaše,
Po bílé čokoládě se vždycky jen zapráší. Zvlášť, když obsahuje přírodní vanilku s plnotučným mlékem a speciálně, pokud je vyrobena z kvalitního ghanského kakaa. Přesně takové jsou tyto čokoládové čočky. Někdo je mlsá na procházce, jiný přihodí do kaše,
Po bílé čokoládě se vždycky jen zapráší. Zvlášť, když obsahuje přírodní vanilku s plnotučným mlékem a speciálně, pokud je vyrobena z kvalitního ghanského kakaa. Přesně takové jsou tyto čokoládové čočky. Někdo je mlsá na procházce, jiný přihodí do kaše,
Čokoláda je z kakaa a kakao je z kakaovníků. Ty rostou na mnoha místech, ovšem speciálně Madagaskar moc rádi podpoříme. Nejsladší úroda na světě totiž může zemi pomoci v boji s chudobou. Pro drobné rolníky jsou kakaové boby jednou z mála možností obživy. A pro nás je
Čokoláda je z kakaa a kakao je z kakaovníků. Ty rostou na mnoha místech, ovšem speciálně Madagaskar moc rádi podpoříme. Nejsladší úroda na světě totiž může zemi pomoci v boji s chudobou. Pro drobné rolníky jsou kakaové boby jednou z mála možností obživy. A pro nás je
Čokoláda je z kakaa a kakao je z kakaovníků. Ty rostou na mnoha místech, ovšem speciálně Madagaskar moc rádi podpoříme. Nejsladší úroda na světě totiž může zemi pomoci v boji s chudobou. Pro drobné rolníky jsou kakaové boby jednou z mála možností obživy. A pro nás je
Čokoláda je z kakaa a kakao je z kakaovníků. Ty rostou na mnoha místech, ovšem speciálně Madagaskar moc rádi podpoříme. Nejsladší úroda na světě totiž může zemi pomoci v boji s chudobou. Pro drobné rolníky jsou kakaové boby jednou z mála možností obživy. A pro nás je
Čokoláda je z kakaa a kakao je z kakaovníků. Ty rostou na mnoha místech, ovšem speciálně Madagaskar moc rádi podpoříme. Nejsladší úroda na světě totiž může zemi pomoci v boji s chudobou. Pro drobné rolníky jsou kakaové boby jednou z mála možností obživy. A pro nás je
Čokoláda byla donedávna pro obyvatele Ugandy malým zjevením. Natožpak čokoláda vlastní provenience. Už pár let je ale všechno jinak – místní pěstitelé kakaa a zpracovatelé kakaové hmoty se postarali o uvedení pravé ugandské čokolády na trh. Je výrazné chuti s lehkým
Čokoláda byla donedávna pro obyvatele Ugandy malým zjevením. Natožpak čokoláda vlastní provenience. Už pár let je ale všechno jinak – místní pěstitelé kakaa a zpracovatelé kakaové hmoty se postarali o uvedení pravé ugandské čokolády na trh. Je výrazné chuti s lehkým
Čokoládová pěna? Čokoládové brownies? Čokoládové lanýže? Všechno může být! Jakmile vyrobíte dezert ze 72procentní čokolády, jen se po něm zapráší. Čočky z Haiti, co se dříve jmenovalo Santo Domingo, vynesou vaše kulinářské schopnosti o tři patra výš. Až si
Čokoládová pěna? Čokoládové brownies? Čokoládové lanýže? Všechno může být! Jakmile vyrobíte dezert ze 72procentní čokolády, jen se po něm zapráší. Čočky z Haiti, co se dříve jmenovalo Santo Domingo, vynesou vaše kulinářské schopnosti o tři patra výš. Až si
Čokoládová pěna? Čokoládové brownies? Čokoládové lanýže? Všechno může být! Jakmile vyrobíte dezert ze 72procentní čokolády, jen se po něm zapráší. Čočky z Haiti, co se dříve jmenovalo Santo Domingo, vynesou vaše kulinářské schopnosti o tři patra výš. Až si
Čokoládová pěna? Čokoládové brownies? Čokoládové lanýže? Všechno může být! Jakmile vyrobíte dezert ze 72procentní čokolády, jen se po něm zapráší. Čočky z Haiti, co se dříve jmenovalo Santo Domingo, vynesou vaše kulinářské schopnosti o tři patra výš. Až si
Mexiko - to jsou bílé pláže, divoké šelmy, skvělá kuchyně, kultovní místa a… famózní kakaové boby. Právě z nich je vyrobena tato hořká čokoláda. Rozpusťte ji v mléce, připravte z ní polevu na dort, odlijte si figurku. Pokud můžeme radit, udělejte to hned, jakmile
Mexiko - to jsou bílé pláže, divoké šelmy, skvělá kuchyně, kultovní místa a… famózní kakaové boby. Právě z nich je vyrobena tato hořká čokoláda. Rozpusťte ji v mléce, připravte z ní polevu na dort, odlijte si figurku. Pokud můžeme radit, udělejte to hned, jakmile
Mexiko - to jsou bílé pláže, divoké šelmy, skvělá kuchyně, kultovní místa a… famózní kakaové boby. Právě z nich je vyrobena tato hořká čokoláda. Rozpusťte ji v mléce, připravte z ní polevu na dort, odlijte si figurku. Pokud můžeme radit, udělejte to hned, jakmile
Mexiko - to jsou bílé pláže, divoké šelmy, skvělá kuchyně, kultovní místa a… famózní kakaové boby. Právě z nich je vyrobena tato hořká čokoláda. Rozpusťte ji v mléce, připravte z ní polevu na dort, odlijte si figurku. Pokud můžeme radit, udělejte to hned, jakmile
Čokoládová pěna? Čokoládové brownies? Čokoládové lanýže? Všechno může být! Jakmile vyrobíte dezert ze 72procentní čokolády, jen se po něm zapráší. Čočky z Haiti, co se dříve jmenovalo Santo Domingo, vynesou vaše kulinářské schopnosti o tři patra výš. Až si
Čokoláda byla donedávna pro obyvatele Ugandy malým zjevením. Natožpak čokoláda vlastní provenience. Už pár let je ale všechno jinak – místní pěstitelé kakaa a zpracovatelé kakaové hmoty se postarali o uvedení pravé ugandské čokolády na trh. Je výrazné chuti s lehkým
Čokoláda byla donedávna pro obyvatele Ugandy malým zjevením. Natožpak čokoláda vlastní provenience. Už pár let je ale všechno jinak – místní pěstitelé kakaa a zpracovatelé kakaové hmoty se postarali o uvedení pravé ugandské čokolády na trh. Je výrazné chuti s lehkým
Podle statistik připadá na každou osobu planety více než půl kila čokolády ročně. Nejvíc mlsají Švýcaři a Belgičané, jak jinak. Jejich čokoládové pralinky, chipsy, krémy, lízátka nebo plněné bonbony mají jméno na celém světě. Kolik z čokoholiků si dopřává
Podle statistik připadá na každou osobu planety více než půl kila čokolády ročně. Nejvíc mlsají Švýcaři a Belgičané, jak jinak. Jejich čokoládové pralinky, chipsy, krémy, lízátka nebo plněné bonbony mají jméno na celém světě. Kolik z čokoholiků si dopřává
Podle statistik připadá na každou osobu planety více než půl kila čokolády ročně. Nejvíc mlsají Švýcaři a Belgičané, jak jinak. Jejich čokoládové pralinky, chipsy, krémy, lízátka nebo plněné bonbony mají jméno na celém světě. Kolik z čokoholiků si dopřává
Mexiko - to jsou bílé pláže, divoké šelmy, skvělá kuchyně, kultovní místa a… famózní kakaové boby. Právě z nich je vyrobena tato hořká čokoláda. Rozpusťte ji v mléce, připravte z ní polevu na dort, odlijte si figurku. Pokud můžeme radit, udělejte to hned, jakmile
Velmi lahodná je kombinace jemné bílé čokolády a pořádné porce jogurtu. Sladkou chuť totiž doplňuje lehká kyselkavost a výsledek působí atraktivně i neotřele. Bílé čokoládové čočky s jogurtem můžete přihodit do snídaňové kaše či rozpustit v horkém mléce. Naším
Velmi lahodná je kombinace jemné bílé čokolády a pořádné porce jogurtu. Sladkou chuť totiž doplňuje lehká kyselkavost a výsledek působí atraktivně i neotřele. Bílé čokoládové čočky s jogurtem můžete přihodit do snídaňové kaše či rozpustit v horkém mléce. Naším
Velmi lahodná je kombinace jemné bílé čokolády a pořádné porce jogurtu. Sladkou chuť totiž doplňuje lehká kyselkavost a výsledek působí atraktivně i neotřele. Bílé čokoládové čočky s jogurtem můžete přihodit do snídaňové kaše či rozpustit v horkém mléce. Naším
Velmi lahodná je kombinace jemné bílé čokolády a pořádné porce jogurtu. Sladkou chuť totiž doplňuje lehká kyselkavost a výsledek působí atraktivně i neotřele. Bílé čokoládové čočky s jogurtem můžete přihodit do snídaňové kaše či rozpustit v horkém mléce. Naším
Velmi lahodná je kombinace jemné bílé čokolády a pořádné porce jogurtu. Sladkou chuť totiž doplňuje lehká kyselkavost a výsledek působí atraktivně i neotřele. Bílé čokoládové čočky s jogurtem můžete přihodit do snídaňové kaše či rozpustit v horkém mléce. Naším
Vypravte se s námi do horkého Karibiku. Ostrova vodopádů, jeskyní a zelených kopců, ostrova plného divoké zvěře a usměvavých obyvatel. Karibské kakao proslulo svou jemností, je tedy jisté, že čokoládové čočky z Trinidadu budu vynikat právě mimořádně hebkou a sametovou
Vypravte se s námi do horkého Karibiku. Ostrova vodopádů, jeskyní a zelených kopců, ostrova plného divoké zvěře a usměvavých obyvatel. Karibské kakao proslulo svou jemností, je tedy jisté, že čokoládové čočky z Trinidadu budu vynikat právě mimořádně hebkou a sametovou
Vypravte se s námi do horkého Karibiku. Ostrova vodopádů, jeskyní a zelených kopců, ostrova plného divoké zvěře a usměvavých obyvatel. Karibské kakao proslulo svou jemností, je tedy jisté, že čokoládové čočky z Trinidadu budu vynikat právě mimořádně hebkou a sametovou
Vypravte se s námi do horkého Karibiku. Ostrova vodopádů, jeskyní a zelených kopců, ostrova plného divoké zvěře a usměvavých obyvatel. Karibské kakao proslulo svou jemností, je tedy jisté, že čokoládové čočky z Trinidadu budu vynikat právě mimořádně hebkou a sametovou
Vypravte se s námi do horkého Karibiku. Ostrova vodopádů, jeskyní a zelených kopců, ostrova plného divoké zvěře a usměvavých obyvatel. Karibské kakao proslulo svou jemností, je tedy jisté, že čokoládové čočky z Trinidadu budu vynikat právě mimořádně hebkou a sametovou
Odkud nesete ty boby? De rio arriba! – Rozhovor mezi švýcarským výrobcem čokolády procházejícím se na horním toku řeky Guayas a ekvádorskými pěstiteli kakaovníků zcela jistě proběhl. Alespoň podle legendy. Místní stromy plodící semena mimořádných vlastností pak dostaly
Odkud nesete ty boby? De rio arriba! – Rozhovor mezi švýcarským výrobcem čokolády procházejícím se na horním toku řeky Guayas a ekvádorskými pěstiteli kakaovníků zcela jistě proběhl. Alespoň podle legendy. Místní stromy plodící semena mimořádných vlastností pak dostaly
Odkud nesete ty boby? De rio arriba! – Rozhovor mezi švýcarským výrobcem čokolády procházejícím se na horním toku řeky Guayas a ekvádorskými pěstiteli kakaovníků zcela jistě proběhl. Alespoň podle legendy. Místní stromy plodící semena mimořádných vlastností pak dostaly
Odkud nesete ty boby? De rio arriba! – Rozhovor mezi švýcarským výrobcem čokolády procházejícím se na horním toku řeky Guayas a ekvádorskými pěstiteli kakaovníků zcela jistě proběhl. Alespoň podle legendy. Místní stromy plodící semena mimořádných vlastností pak dostaly
O ostrově Svatý Tomáš věhlasné bedekry skromně mlčí. Možná je to dobře. Turisté by překrásné pláže, hlubokou džungli a nádherné korálové útesy jistě vzali ztečí. Nechejme si malé tajemství o panenské přírodě pro sebe. Kdykoli rozpustíme místní čokoládu
O ostrově Svatý Tomáš věhlasné bedekry skromně mlčí. Možná je to dobře. Turisté by překrásné pláže, hlubokou džungli a nádherné korálové útesy jistě vzali ztečí. Nechejme si malé tajemství o panenské přírodě pro sebe. Kdykoli rozpustíme místní čokoládu
O ostrově Svatý Tomáš věhlasné bedekry skromně mlčí. Možná je to dobře. Turisté by překrásné pláže, hlubokou džungli a nádherné korálové útesy jistě vzali ztečí. Nechejme si malé tajemství o panenské přírodě pro sebe. Kdykoli rozpustíme místní čokoládu
O ostrově Svatý Tomáš věhlasné bedekry skromně mlčí. Možná je to dobře. Turisté by překrásné pláže, hlubokou džungli a nádherné korálové útesy jistě vzali ztečí. Nechejme si malé tajemství o panenské přírodě pro sebe. Kdykoli rozpustíme místní čokoládu
O ostrově Svatý Tomáš věhlasné bedekry skromně mlčí. Možná je to dobře. Turisté by překrásné pláže, hlubokou džungli a nádherné korálové útesy jistě vzali ztečí. Nechejme si malé tajemství o panenské přírodě pro sebe. Kdykoli rozpustíme místní čokoládu
Čokoládové pecičky s báječně vyváženou chutí čistých kakaových bobů můžete rozpustit v horkém mléce, můžete je přidat do snídaňové kaše nebo si je jako zdravou svačinku nasypat na ovocný salát. Každému pokrmu i nápoji přidají atraktivní čokoládovou hořkost,
Čokoládové pecičky s báječně vyváženou chutí čistých kakaových bobů můžete rozpustit v horkém mléce, můžete je přidat do snídaňové kaše nebo si je jako zdravou svačinku nasypat na ovocný salát. Každému pokrmu i nápoji přidají atraktivní čokoládovou hořkost,
Čokoládové pecičky s báječně vyváženou chutí čistých kakaových bobů můžete rozpustit v horkém mléce, můžete je přidat do snídaňové kaše nebo si je jako zdravou svačinku nasypat na ovocný salát. Každému pokrmu i nápoji přidají atraktivní čokoládovou hořkost,
Červené růže, červené víno a k tomu – červená čokoláda. Novinka, po které je velká sháňka, se vám bude líbit. Čokoládové čočky atraktivního vzhledu a rafinované chuti dobývají svět. Takzvaná rubínová čokoláda je sladká a ovocně svěží zároveň. Za její barvou
Červené růže, červené víno a k tomu – červená čokoláda. Novinka, po které je velká sháňka, se vám bude líbit. Čokoládové čočky atraktivního vzhledu a rafinované chuti dobývají svět. Takzvaná rubínová čokoláda je sladká a ovocně svěží zároveň. Za její barvou
Červené růže, červené víno a k tomu – červená čokoláda. Novinka, po které je velká sháňka, se vám bude líbit. Čokoládové čočky atraktivního vzhledu a rafinované chuti dobývají svět. Takzvaná rubínová čokoláda je sladká a ovocně svěží zároveň. Za její barvou
Červené růže, červené víno a k tomu – červená čokoláda. Novinka, po které je velká sháňka, se vám bude líbit. Čokoládové čočky atraktivního vzhledu a rafinované chuti dobývají svět. Takzvaná rubínová čokoláda je sladká a ovocně svěží zároveň. Za její barvou
Červené růže, červené víno a k tomu – červená čokoláda. Novinka, po které je velká sháňka, se vám bude líbit. Čokoládové čočky atraktivního vzhledu a rafinované chuti dobývají svět. Takzvaná rubínová čokoláda je sladká a ovocně svěží zároveň. Za její barvou
Žádný recept na poctivý nugát se neobejde bez čokolády, ořechů a másla. Přesně tyhle ingredience obsahují čokoládové čočky Nugát vyrobené podle tradiční italské receptury, která zvláště oříšky nešetří. Luxusní varianta čokolády vhodné k přípravě nápojů,
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Indonéský ostrov Sumatra posílá do světa nejen skvělou kávu, ale taky báječné kakao. Právě z něj jsou vyrobeny čokoládové čočky se 72 procenty kakaové hmoty. Kdo si potrpí na skutečně plnou, čokoládovou, příjemně hořkou chuť, ten by měl sumaterský poklad přidat na
Indonéský ostrov Sumatra posílá do světa nejen skvělou kávu, ale taky báječné kakao. Právě z něj jsou vyrobeny čokoládové čočky se 72 procenty kakaové hmoty. Kdo si potrpí na skutečně plnou, čokoládovou, příjemně hořkou chuť, ten by měl sumaterský poklad přidat na
Indonéský ostrov Sumatra posílá do světa nejen skvělou kávu, ale taky báječné kakao. Právě z něj jsou vyrobeny čokoládové čočky se 72 procenty kakaové hmoty. Kdo si potrpí na skutečně plnou, čokoládovou, příjemně hořkou chuť, ten by měl sumaterský poklad přidat na
Indonéský ostrov Sumatra posílá do světa nejen skvělou kávu, ale taky báječné kakao. Právě z něj jsou vyrobeny čokoládové čočky se 72 procenty kakaové hmoty. Kdo si potrpí na skutečně plnou, čokoládovou, příjemně hořkou chuť, ten by měl sumaterský poklad přidat na
Indonéský ostrov Sumatra posílá do světa nejen skvělou kávu, ale taky báječné kakao. Právě z něj jsou vyrobeny čokoládové čočky se 72 procenty kakaové hmoty. Kdo si potrpí na skutečně plnou, čokoládovou, příjemně hořkou chuť, ten by měl sumaterský poklad přidat na
Chcete si udělat hezké ráno? Voňavé, klidné, sladké? Není nic snadnějšího. Ohřejte hrnek mléka, klidně sójového, makového nebo mandlového, a vhoďte do něj pár čokoládových čoček. Pokud vyberete ty z jávského kakaa, dočkáte se nápoje oblažujícího tělo i mysl
Chcete si udělat hezké ráno? Voňavé, klidné, sladké? Není nic snadnějšího. Ohřejte hrnek mléka, klidně sójového, makového nebo mandlového, a vhoďte do něj pár čokoládových čoček. Pokud vyberete ty z jávského kakaa, dočkáte se nápoje oblažujícího tělo i mysl
Chcete si udělat hezké ráno? Voňavé, klidné, sladké? Není nic snadnějšího. Ohřejte hrnek mléka, klidně sójového, makového nebo mandlového, a vhoďte do něj pár čokoládových čoček. Pokud vyberete ty z jávského kakaa, dočkáte se nápoje oblažujícího tělo i mysl
Chcete si udělat hezké ráno? Voňavé, klidné, sladké? Není nic snadnějšího. Ohřejte hrnek mléka, klidně sójového, makového nebo mandlového, a vhoďte do něj pár čokoládových čoček. Pokud vyberete ty z jávského kakaa, dočkáte se nápoje oblažujícího tělo i mysl
Existují dva druhy konzumentů čokolády. Jedni si užívají jakékoli druhy v jakémkoli množství a druzí pátrají po lahůdkách, specialitkách a vymazlenostech. Ať už patříte do té či oné skupiny, nenechejte si ujít peruánskou, 81procentní čokoládu Grand Cru Bagua Nativo
Existují dva druhy konzumentů čokolády. Jedni si užívají jakékoli druhy v jakémkoli množství a druzí pátrají po lahůdkách, specialitkách a vymazlenostech. Ať už patříte do té či oné skupiny, nenechejte si ujít peruánskou, 81procentní čokoládu Grand Cru Bagua Nativo
První pevnou čokoládovou tyčinku vyrobila v roce 1847 společnost JS Fry & Sons. A sláva té tmavé sladké radosti se začala hvězd dotýkat. Přidejte k ní koření, oříšky nebo ovoce, pochutnávejte si ráno, v poledne nebo večer… Čokoláda vás nikdy nezklame. O té
První pevnou čokoládovou tyčinku vyrobila v roce 1847 společnost JS Fry & Sons. A sláva té tmavé sladké radosti se začala hvězd dotýkat. Přidejte k ní koření, oříšky nebo ovoce, pochutnávejte si ráno, v poledne nebo večer… Čokoláda vás nikdy nezklame. O té
První pevnou čokoládovou tyčinku vyrobila v roce 1847 společnost JS Fry & Sons. A sláva té tmavé sladké radosti se začala hvězd dotýkat. Přidejte k ní koření, oříšky nebo ovoce, pochutnávejte si ráno, v poledne nebo večer… Čokoláda vás nikdy nezklame. O té
První pevnou čokoládovou tyčinku vyrobila v roce 1847 společnost JS Fry & Sons. A sláva té tmavé sladké radosti se začala hvězd dotýkat. Přidejte k ní koření, oříšky nebo ovoce, pochutnávejte si ráno, v poledne nebo večer… Čokoláda vás nikdy nezklame. O té
Chcete si udělat hezké ráno? Voňavé, klidné, sladké? Není nic snadnějšího. Ohřejte hrnek mléka, klidně sójového, makového nebo mandlového, a vhoďte do něj pár čokoládových čoček. Pokud vyberete ty z jávského kakaa, dočkáte se nápoje oblažujícího tělo i mysl
Existují dva druhy konzumentů čokolády. Jedni si užívají jakékoli druhy v jakémkoli množství a druzí pátrají po lahůdkách, specialitkách a vymazlenostech. Ať už patříte do té či oné skupiny, nenechejte si ujít peruánskou, 81procentní čokoládu Grand Cru Bagua Nativo
První pevnou čokoládovou tyčinku vyrobila v roce 1847 společnost JS Fry & Sons. A sláva té tmavé sladké radosti se začala hvězd dotýkat. Přidejte k ní koření, oříšky nebo ovoce, pochutnávejte si ráno, v poledne nebo večer… Čokoláda vás nikdy nezklame. O té
Odkud nesete ty boby? De rio arriba! – Rozhovor mezi švýcarským výrobcem čokolády procházejícím se na horním toku řeky Guayas a ekvádorskými pěstiteli kakaovníků zcela jistě proběhl. Alespoň podle legendy. Místní stromy plodící semena mimořádných vlastností pak dostaly
Objevil ji Kolumbus, mluví se tam španělsky a kromě rumu a zázvoru vyváží do světa famózní kávu, kakao a čokoládu. Ano, Dominikánská republika je právem považována za perlu Karibiku. Pokud jde o zmíněné kakao, pak je důležité zmínit, že na jeho jedinečné chuti se
Objevil ji Kolumbus, mluví se tam španělsky a kromě rumu a zázvoru vyváží do světa famózní kávu, kakao a čokoládu. Ano, Dominikánská republika je právem považována za perlu Karibiku. Pokud jde o zmíněné kakao, pak je důležité zmínit, že na jeho jedinečné chuti se