Nejnižší cena za posledních 45 dní: 904 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
O ostrově Svatý Tomáš věhlasné bedekry skromně mlčí. Možná je to dobře. Turisté by překrásné pláže, hlubokou džungli a nádherné korálové útesy jistě vzali ztečí. Nechejme si malé tajemství o panenské přírodě pro sebe. Kdykoli rozpustíme místní čokoládu v horkém mléce, vzpomeneme si na žhavé africké slunce, nespoutanou přírodu a Svatého Tomáše, ráj všech čokoholiků světa.
Produkt ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY SVATÝ TOMÁŠ ORIGIN 72%, 1000g #5356949 má EAN kód 8596632230530.
Kategorie | Čokolády, Čokoláda, Mléka, Čočka |
EAN | 8596632230530 |
O ostrově Svatý Tomáš věhlasné bedekry skromně mlčí. Možná je to dobře. Turisté by překrásné pláže, hlubokou džungli a nádherné korálové útesy jistě vzali ztečí. Nechejme si malé tajemství o panenské přírodě pro sebe. Kdykoli rozpustíme místní čokoládu
O ostrově Svatý Tomáš věhlasné bedekry skromně mlčí. Možná je to dobře. Turisté by překrásné pláže, hlubokou džungli a nádherné korálové útesy jistě vzali ztečí. Nechejme si malé tajemství o panenské přírodě pro sebe. Kdykoli rozpustíme místní čokoládu
O ostrově Svatý Tomáš věhlasné bedekry skromně mlčí. Možná je to dobře. Turisté by překrásné pláže, hlubokou džungli a nádherné korálové útesy jistě vzali ztečí. Nechejme si malé tajemství o panenské přírodě pro sebe. Kdykoli rozpustíme místní čokoládu
O ostrově Svatý Tomáš věhlasné bedekry skromně mlčí. Možná je to dobře. Turisté by překrásné pláže, hlubokou džungli a nádherné korálové útesy jistě vzali ztečí. Nechejme si malé tajemství o panenské přírodě pro sebe. Kdykoli rozpustíme místní čokoládu
O ostrově Svatý Tomáš věhlasné bedekry skromně mlčí. Možná je to dobře. Turisté by překrásné pláže, hlubokou džungli a nádherné korálové útesy jistě vzali ztečí. Nechejme si malé tajemství o panenské přírodě pro sebe. Kdykoli rozpustíme místní čokoládu
Pěstují tam kakaovníky odrůdy Criollo, vyvážejí kakao do nejprestižnějších čokoládoven a značný důraz kladou na organický způsob zemědělství. Ano, jihoamerická Venezuela má na mapě hořkosladkých vůní a chutí své pevné místo. Hádejte, čemu tam říkají „peníze,
Po bílé čokoládě se vždycky jen zapráší. Zvlášť, když obsahuje přírodní vanilku s plnotučným mlékem a speciálně, pokud je vyrobena z kvalitního ghanského kakaa. Přesně takové jsou tyto čokoládové čočky. Někdo je mlsá na procházce, jiný přihodí do kaše,
Vypravte se s námi do horkého Karibiku. Ostrova vodopádů, jeskyní a zelených kopců, ostrova plného divoké zvěře a usměvavých obyvatel. Karibské kakao proslulo svou jemností, je tedy jisté, že čokoládové čočky z Trinidadu budu vynikat právě mimořádně hebkou a sametovou
Chcete si udělat hezké ráno? Voňavé, klidné, sladké? Není nic snadnějšího. Ohřejte hrnek mléka, klidně sójového, makového nebo mandlového, a vhoďte do něj pár čokoládových čoček. Pokud vyberete ty z jávského kakaa, dočkáte se nápoje oblažujícího tělo i mysl
Indonéský ostrov Sumatra posílá do světa nejen skvělou kávu, ale taky báječné kakao. Právě z něj jsou vyrobeny čokoládové čočky se 72 procenty kakaové hmoty. Kdo si potrpí na skutečně plnou, čokoládovou, příjemně hořkou chuť, ten by měl sumaterský poklad přidat na
Určitě vás překvapí. Čokoládové čočky ze středoamerického Salvadoru totiž vůbec nejsou hořké. Ačkoli obsahují nejméně 65 procent kakaové sušiny a řadí se tak k exkluzivním produktům svého druhu, jejich chuť je jemná, harmonická a ovocně-květinová. Stačí je
Čokoládová pěna? Čokoládové brownies? Čokoládové lanýže? Všechno může být! Jakmile vyrobíte dezert ze 72procentní čokolády, jen se po něm zapráší. Čočky z Haiti, co se dříve jmenovalo Santo Domingo, vynesou vaše kulinářské schopnosti o tři patra výš. Až si
Čokoláda z Ekvádoru získlala pověst jedné z nejlepších na světě. Tato hořká čokoláda s obsahem 64% kakaa má velice intenzivní aroma s nádechem ovoce a koření
Podlehl jí Casanova i madame du Barry. Milovali ji Aztékové. My jsme obdiv k čokoládě dotáhli k dokonalosti. Objevuje se nejen v nápojích, ale také potravinách, krémech, parfémech a kdovíkde ještě. Ponořte nosy do fascinující vůně, slízněte ze rtů hořkou lahodnost
Peruánské kakao má skvělou pověst. Stejně jako čokoládové čočky z něj vyrobené. Charakterizuje je autentická, jemná a čistá chuť tradičně zpracovaných kakaových bobů. Čočky BIO Peru origin mléčná 41% vznikly spojením výrazného kakaa odrůdy Trinitario s kakaem
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně
Tohle je panečku mlsání, jak se patří! Originální mléčná čokoláda se 42 procenty kakaa rozveselí i nejzamračenější den. Kromě toho, že chutná přímo famózně, obsahuje antioxidanty, vitaminy a minerály, které zvedají náladu a dodávají energii. Užijte si čokoládu ze
Čokoládové pecičky s báječně vyváženou chutí čistých kakaových bobů můžete rozpustit v horkém mléce, můžete je přidat do snídaňové kaše nebo si je jako zdravou svačinku nasypat na ovocný salát. Každému pokrmu i nápoji přidají atraktivní čokoládovou hořkost,
Čokoláda je z kakaa a kakao je z kakaovníků. Ty rostou na mnoha místech, ovšem speciálně Madagaskar moc rádi podpoříme. Nejsladší úroda na světě totiž může zemi pomoci v boji s chudobou. Pro drobné rolníky jsou kakaové boby jednou z mála možností obživy. A pro nás je
První pevnou čokoládovou tyčinku vyrobila v roce 1847 společnost JS Fry & Sons. A sláva té tmavé sladké radosti se začala hvězd dotýkat. Přidejte k ní koření, oříšky nebo ovoce, pochutnávejte si ráno, v poledne nebo večer… Čokoláda vás nikdy nezklame. O té
Pěstují tam kakaovníky odrůdy Criollo, vyvážejí kakao do nejprestižnějších čokoládoven a značný důraz kladou na organický způsob zemědělství. Ano, jihoamerická Venezuela má na mapě hořkosladkých vůní a chutí své pevné místo. Hádejte, čemu tam říkají „peníze,
Pěstují tam kakaovníky odrůdy Criollo, vyvážejí kakao do nejprestižnějších čokoládoven a značný důraz kladou na organický způsob zemědělství. Ano, jihoamerická Venezuela má na mapě hořkosladkých vůní a chutí své pevné místo. Hádejte, čemu tam říkají „peníze,
Pěstují tam kakaovníky odrůdy Criollo, vyvážejí kakao do nejprestižnějších čokoládoven a značný důraz kladou na organický způsob zemědělství. Ano, jihoamerická Venezuela má na mapě hořkosladkých vůní a chutí své pevné místo. Hádejte, čemu tam říkají „peníze,
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří