Nejnižší cena za posledních 45 dní: 126 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně velkou dávku kakaové sušiny, můžete se těšit na zážitek intenzivní a dlouhotrvající.
Produkt ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY GHANA ORIGIN HOŘKÁ 70%, 100g #5357552 má EAN kód 8596632249310.
Kategorie | Čokolády, Čokoláda, Čočka, Kakao |
EAN | 8596632249310 |
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně
Tohle je panečku mlsání, jak se patří! Originální mléčná čokoláda se 42 procenty kakaa rozveselí i nejzamračenější den. Kromě toho, že chutná přímo famózně, obsahuje antioxidanty, vitaminy a minerály, které zvedají náladu a dodávají energii. Užijte si čokoládu ze
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Tohle je panečku mlsání, jak se patří! Originální mléčná čokoláda se 42 procenty kakaa rozveselí i nejzamračenější den. Kromě toho, že chutná přímo famózně, obsahuje antioxidanty, vitaminy a minerály, které zvedají náladu a dodávají energii. Užijte si čokoládu ze
Tohle je panečku mlsání, jak se patří! Originální mléčná čokoláda se 42 procenty kakaa rozveselí i nejzamračenější den. Kromě toho, že chutná přímo famózně, obsahuje antioxidanty, vitaminy a minerály, které zvedají náladu a dodávají energii. Užijte si čokoládu ze
Tohle je panečku mlsání, jak se patří! Originální mléčná čokoláda se 42 procenty kakaa rozveselí i nejzamračenější den. Kromě toho, že chutná přímo famózně, obsahuje antioxidanty, vitaminy a minerály, které zvedají náladu a dodávají energii. Užijte si čokoládu ze
Tohle je panečku mlsání, jak se patří! Originální mléčná čokoláda se 42 procenty kakaa rozveselí i nejzamračenější den. Kromě toho, že chutná přímo famózně, obsahuje antioxidanty, vitaminy a minerály, které zvedají náladu a dodávají energii. Užijte si čokoládu ze
Peruánské kakao má skvělou pověst. Stejně jako čokoládové čočky z něj vyrobené. Charakterizuje je autentická, jemná a čistá chuť tradičně zpracovaných kakaových bobů. Čočky BIO Peru origin mléčná 41% vznikly spojením výrazného kakaa odrůdy Trinitario s kakaem
Čokoláda je z kakaa a kakao je z kakaovníků. Ty rostou na mnoha místech, ovšem speciálně Madagaskar moc rádi podpoříme. Nejsladší úroda na světě totiž může zemi pomoci v boji s chudobou. Pro drobné rolníky jsou kakaové boby jednou z mála možností obživy. A pro nás je
Určitě vás překvapí. Čokoládové čočky ze středoamerického Salvadoru totiž vůbec nejsou hořké. Ačkoli obsahují nejméně 65 procent kakaové sušiny a řadí se tak k exkluzivním produktům svého druhu, jejich chuť je jemná, harmonická a ovocně-květinová. Stačí je
Pěstují tam kakaovníky odrůdy Criollo, vyvážejí kakao do nejprestižnějších čokoládoven a značný důraz kladou na organický způsob zemědělství. Ano, jihoamerická Venezuela má na mapě hořkosladkých vůní a chutí své pevné místo. Hádejte, čemu tam říkají „peníze,
Čokoláda z Ekvádoru získlala pověst jedné z nejlepších na světě. Tato hořká čokoláda s obsahem 64% kakaa má velice intenzivní aroma s nádechem ovoce a koření
Mexiko - to jsou bílé pláže, divoké šelmy, skvělá kuchyně, kultovní místa a… famózní kakaové boby. Právě z nich je vyrobena tato hořká čokoláda. Rozpusťte ji v mléce, připravte z ní polevu na dort, odlijte si figurku. Pokud můžeme radit, udělejte to hned, jakmile
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Indonéský ostrov Sumatra posílá do světa nejen skvělou kávu, ale taky báječné kakao. Právě z něj jsou vyrobeny čokoládové čočky se 72 procenty kakaové hmoty. Kdo si potrpí na skutečně plnou, čokoládovou, příjemně hořkou chuť, ten by měl sumaterský poklad přidat na
Čokoládové pecičky s báječně vyváženou chutí čistých kakaových bobů můžete rozpustit v horkém mléce, můžete je přidat do snídaňové kaše nebo si je jako zdravou svačinku nasypat na ovocný salát. Každému pokrmu i nápoji přidají atraktivní čokoládovou hořkost,
Peru a kakao, to je jako Francie a víno nebo Austrálie a klokani. V peruánských Andách rostou kakaovníky tisíce let. Odkdy přesně patřily kakaové boby, případně kakao do jídelníčku dávných Aztéků a Inků se můžeme pouze dohadovat. Jisté je, že čokoláda z Peru patří
Čokoládová pěna? Čokoládové brownies? Čokoládové lanýže? Všechno může být! Jakmile vyrobíte dezert ze 72procentní čokolády, jen se po něm zapráší. Čočky z Haiti, co se dříve jmenovalo Santo Domingo, vynesou vaše kulinářské schopnosti o tři patra výš. Až si