Nejnižší cena za posledních 45 dní: 49 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
eBook: V obchodech jsou vedle sebe kvalitní i šizené potraviny. Jak se v nich vyznat a vybrat si jen ty dobré? Server o chytrém životním stylu Vitalia.cz připravil ve spolupráci s odborníky jednoduchý návod, který vám pomůže s orientací. Najdete tu tipy pro všechny základní potraviny od brambory po kávu a mnoho dalšího. Snadno poznáte rozdíly mezi čokoládou a čokoládovou pochoutkou, jogurtem a jogurtovým dezertem, i džemem „Jahůdka“ a skutečným džemem s jahodami. Nakupujte chytře a nenechte se ošidit.
eBook: V obchodech jsou vedle sebe kvalitní i šizené potraviny. Jak se v nich vyznat a vybrat si jen ty dobré? Server o chytrém životním stylu Vitalia.cz připravil ve spolupráci s odborníky jednoduchý návod, který vám pomůže s orientací. Najdete tu tipy pro všechny základní
eBook: Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin? Jak poznat první příznaky? Jaké vyšetřovací metody se používají a jak probíhají? Které potraviny jsou dovoleny, které zakázány a které jsou naopak velmi vhodné? Může mít žena trpící
Objevila se ve vaší rodině celiakie či alergie na lepek? Nevíte, co vařit a jaké potraviny nakupovat? Nevěšte hlavu a inspirujte se více než stovkou vynikajících bezlepkových i bezmléčných receptů jak na snídaně, hlavní jídla, lehké večeře, tak i pečivo a moučníky
eBook: Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc najdete v této knize! | | Průlomový
eBook: Kniha se skládá ze tří částí. První pojednává o kvalitě potravin, srovnává kvalitu před rokem 1989 se současností. Druhá pojednává o nemocech, které s kvalitou potravin souvisejí. Třetí Vás provede půstem a vším, co s tím souvisí
eBook: Jak na fermentované potraviny k podpoře zdraví, silné imunity a energie | Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických
eBook: Svět potravin je daleko spletitější a pozoruhodnější, než by se na první pohled mohlo zdát, a nabízí mnohem více než pouhé palivo pro naše tělo. A co teprve, když si posvítíme na takzvané superpotraviny. Každá je zcela jedinečná a nabízí jinou pomoc. Jak však
eBook: Celkem 146 inspirativních receptů na chutná jídla připravená ze základních potravin - čerstvé zeleniny, masa a vajec, bez lepku, chemie, zpracovaných polotovarů a přidaného cukru. Kuchařka je zaměřená na sezónní suroviny pro podzim a zimu, pochutnáte si podle ní ale po
eBook: Celkem 170 inspirativních receptů na chutná jídla připravená ze základních potravin - čerstvé zeleniny, masa a vajec, bez lepku, chemie, zpracovaných polotovarů a přidaného cukru. Kuchařka je zaměřená na sezónní suroviny pro jaro a léto, pochutnáte si podle ní ale po
eBook: Kniha je výsledkem dlouhodobé klinické a výzkumné práce editorky, vynikající české odbornice na poruchy příjmu potravy, a spolupracujících odborníků, především lékařů a psychologů. Cílem je seznámit odborníky s komplexní problematikou poruch potravy, s klinicky
eBook: Kniha uznávaného odborníka na výživu je věnována doplňkům stravy jako kategorii potravin, která má uplatnění v každodenním životě i ve sportu a významně se podílí na prevenci degenerativních chorob. Je určena výživovým poradcům, sportovcům, studentům
eBook: Anorexie jako závažná porucha příjmu potravy je alarmujícím fenoménem dnešní doby, který si občas vybírá oběti na životě. Autorka knihy, novinářka Michala Jendruchová, která si sama peklem anorexie prošla, čtenářům předkládá autentické výpovědi lidí, kteří
eBook: Doktor Steven Gundry, autor knih Skryté nebezpečí zdravých potravin a Skryté tajemství dlouhověkosti, přináší revoluční program, který pomáhá zvýšit hladinu psychické i fyzické energie. | | Doktor Gundry ve svých bestsellerech nabízí průlomové názory na zdraví,
eBook: Vaření se podobá kouzlení. Hromádka potravin se za pár chvil promění v báječné jídlo. Nejsou v tom ale žádné tajné čáry máry. Když máte milou a zkušenou babičku, která se vás nebojí pustit do kuchyně, a několik jednoduchých a dobrých receptů, stane se z vás
eBook: Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech. | Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších
eBook: Jedlé, nebo jedovaté? | Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými! | | Lákavě rudé plody se třpytí na keři, voňavé byliny lemují cestu v širokých pásech – ale
eBook:,V Čchang-anu je hlad a nouze, dodávky potravin váznou, obyvatel je příliš, a tak císařovna a dvůr sáhnou po prostém řešení: odsunout půl milionu duší do Luo-jangu. Vyhlásí losování jmen rodin, které budou vypovězeny, ale účelově ho zfalšují, protože se
eBook: Je vláknina skutečně tak zdravá? Měli bychom se zříci kravského mléka a lepku? Které potraviny zatěžují zdraví? Kde děláme v dobré víře největší chyby? Jak je to s geneticky modifikovanými potravinami či potravinovými doplňky? Do jaké míry závisí naše zdraví a
eBook: Ako zostať nažive vo svete, kde sú ľudia považovaní za potravu a všetci túžia len po ich krvi?Sedemnásťročný Gen je nútený bojovať o prežitie v spoločnosti, kde je ľudská rasa odsúdená na zánik.Je vybraný do Vládcom vyhláseného lovu na posledných ľudí –
eBook: Ako zostať nažive vo svete, kde sú ľudia považovaní za potravu a všetci túžia len po ich krvi?Gene a jeho priatelia utekajú pred nocou. Gena však neprenasledujú len krvilační lovci, ale aj spomienky na Ashley June, ktorá sa preňho obetovala a zostala v Ústave pre výskum
eBook:,>>„Toto nie je ďalšia kniha, podľa ktorej stačí jesť vajcia, orechy a ryby, a hneď budete múdrejší. Geniálne potraviny vysvetľujú, ktoré gény ovplyvňujú našu inteligenciu a akým jedlom z nich vyťažiť čo najviac. Prinášajú lahodné recepty a k tomu super
Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v
V knize Zelená lékárna – Průvodce léčivými potravinami se dr. Duke zaobírá širším a ještě více populárním tématem – jídlem jako lékem.Léčivé potravinyČerpajíc z více než třicetiletého výzkumu stanovuje nejsilnější léčivé potraviny na Zemi. Ať už odhaluje,
Mák jako potravina a droga je další knihou ze série Fotografické atlasy, a i tentokrát obsahuje Receptář jídel. První polovina knihy je zaměřena na mák z botanického pohledu - jeho typy a odrůdy, obsahové látky, pěstování a využití. Kromě máku setého (kuchyňského máku)