Cesta Argosanů

Cesta Argosanů

Cesta Argosanů

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Cesta Argosanů - popis produktu

Elektronická kniha Cesta Argosanů:Prequel k oblíbené sérii Divotvůrce Ferius žije ze dne na den, krade, podvádí a hazarduje se svým životem. Zároveň je ochotna dát v sázku vše, jen aby se pomstila fanatickému mladému mágovi, který ji pronásleduje každou bdělou hodinu. Ale pak se setká s jedinečným Durralem Hnědým, potulným filozofem, který místo násilím zdolává své protivníky chytrostí a soucitem. Drží tento rozčilující muž klíč k porážce jejích nepřátel, nebo ji povede po cestě, která zničí její duši? Následujte Ferius prostřednictvím tohoto výjimečného příběhu plného dobrodružné akce, magických intrik a oslnivého důvtipu po cestě Argosanů a vstupte do světa magie a tajemství, tolik odlišného od všech ostatních.

Produkt Cesta Argosanů patří do skupiny produktů Elektronické knihy, patří značce Egmont, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Cesta Argosanů - parametry produktu

Cesta Argosanů - historie ceny a dostupnosti

Cesta Argosanů - další zajímavé produkty

Cesta Argosanů - jak nakoupit nejvýhodnější?