CCM Ribcor 100K Pro SR, Senior

CCM Ribcor 100K Pro SR, Senior

CCM Ribcor 100K Pro SR, Senior

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 16 290 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CCM Ribcor 100K Pro SR, Senior - popis produktu

Lední brusle CCM Ribcor 100K Pro SR, Senior:Bruslení neodmyslitelně patří mezi zimní radovánky. Zábavu i pohodlí pro vás zajistí lední brusle CCM Ribcor 100K Pro SR, Senior. Moderní a designově povedené pánské provedení je navrženo zejména pro sportovní bruslení. Řadí se mezi hokejové brusle, určené pro hráče v poli. Lední brusle CCM mají velikost 44,5. Tzv. US velikost je v tomto případě 9. Boty si budete moci utáhnout pomocí tkaniček. Zajímavé vlastnosti ledních bruslí CCM Ribcor 100K Pro SR, Senior Brusle ideální pro hraní hokeje Skvěle se hodí pro obránce nebo útočníky Dokonale se hodí pro brankáře Svým provedením jsou vhodné pro muže Lední brusle ve velikosti 44,5 Velikost podle US číslování: 9 Brusle CCM nejlépe vyhoví sportovním bruslařům Skelet: Kompozit rocketframe Nůž: karbonová ocel Se zavázáním pomohou klasické tkaničky Model pro sezónu 2021/2022

Produkt CCM Ribcor 100K Pro SR, Senior patří do skupiny produktů Hráčské brusle, patří pod značku CCM, v nabídce prodejce Alza.cz.

CCM Ribcor 100K Pro SR, Senior - parametry produktu

KategorieBrusle, Hráčské brusle
ZnačkaCCM
E-shopAlza.cz

CCM Ribcor 100K Pro SR, Senior - historie ceny a dostupnosti

CCM Ribcor 100K Pro SR, Senior - další zajímavé produkty

CCM Ribcor 100K Pro SR, Senior - jak nakoupit nejvýhodnější?