CCM JetSpeed FT4 SR, Senior

CCM JetSpeed FT4 SR, Senior

CCM JetSpeed FT4 SR, Senior

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 14 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CCM JetSpeed FT4 SR, Senior - popis produktu

Lední brusle CCM JetSpeed FT4 SR, Senior:K zimním sportům neodmyslitelně patří bruslení. Ideálním pomocníkem budou pro vás lední brusle CCM JetSpeed FT4 SR, Senior. Moderní a stylově povedené pánské provedení je připraveno hlavně pro sportovní a výkonnostní bruslení. Jsou zhotoveny jako hokejové brusle, navržené pro hráče v poli. Lední brusle CCM mají velikost 47 a 47,5. Velkou výhodou je, že lze nože vyměnit. Boty si budete moci utáhnout pomocí tkaniček. Zásadní funkce ledních bruslí CCM JetSpeed FT4 SR, Senior Mají vše co mají mít ideální hokejové brusle Ideální volba pro hráče Hodí se pro brankáře Svým provedením jsou vhodné pro muže Lední brusle mají velikost 47 a 47,5 Brusle CCM budou nejlépe vyhovovat při sportovním bruslení Brusle CCM perfektně se hodí výkonnostním bruslařům Materiál skeletu: Kompozit Materiál boty: plast, laminát (fiberglass), kompozit U bruslí se dají snadno vyměnit nože Zapínání probíhá pomocí tkaniček Model vznikl pro sezónu 2021/2022

Produkt CCM JetSpeed FT4 SR, Senior patří do skupiny produktů Hráčské brusle, patří pod značku CCM, v nabídce prodejce Alza.cz.

CCM JetSpeed FT4 SR, Senior - parametry produktu

KategorieBrusle, Hráčské brusle
ZnačkaCCM
E-shopAlza.cz

CCM JetSpeed FT4 SR, Senior - historie ceny a dostupnosti

CCM JetSpeed FT4 SR, Senior - další zajímavé produkty

CCM JetSpeed FT4 SR, Senior - jak nakoupit nejvýhodnější?