BRIGHT STARTS - Hračka hudební svítící Press & Glow Spinner 6m +

BRIGHT STARTS - Hračka hudební svítící Press & Glow Spinner 6m +

BRIGHT STARTS - Hračka hudební svítící Press & Glow Spinner 6m +

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 389 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BRIGHT STARTS - Hračka hudební svítící Press & Glow Spinner 6m + - popis produktu

S kouzelným dotekem děťátka se věci rozběhnou a rozzáří! Stačí jedno stisknutí této úžasné hračky a přání vašeho dítěte se určitě splní! Bude jásat a HYKA nad neuvěřitelnými světýlky a melodiemi, které se roztančí po místnosti. A uprostřed vší té zábavy tato hračka pomáhá podporovat jemnou motoriku! Hračka je vhodná pro dětičky od 6 měsíců. Váš malý tanečník bude přemýšlet, která písnička bude hrát dál, když ji bude znovu a znovu mačkat.Vlastnosti:- Vaše dítě je hvězdou této světelné show!- udělejte z každého okamžiku fascinující zážitek- každé stlačení roztočí a rozzáří hračku- spolu se světly hrají i písně- hravý způsob objevování příčiny a následku- více než 20 melodií a zvuků- vyžadují se baterie: 3 × AA (nejsou součástí balení)Rozměry produktu: 16.51 cm x 17.02 cm x 18.42 cmPéče a údržba:Otřete vlhkým hadříkem a jemným mýdlem. Vysušte na vzduchu. Neponořujte do vody.

Produkt BRIGHT STARTS - Hračka hudební svítící Press & Glow Spinner 6m + lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bright Starts, v nabídce prodejce Market-24.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hudební hračky, je v nabídce značky Bright Starts v nabídce e-shopu Market-24.cz.

BRIGHT STARTS - Hračka hudební svítící Press & Glow Spinner 6m + - parametry produktu

BRIGHT STARTS - Hračka hudební svítící Press & Glow Spinner 6m + - historie ceny a dostupnosti

BRIGHT STARTS - Hračka hudební svítící Press & Glow Spinner 6m + - další zajímavé produkty

BRIGHT STARTS - Hračka hudební svítící Press & Glow Spinner 6m + - jak nakoupit nejvýhodnější?