BONTEMPI - Digitální klávesnice s 37 klávesami + kabelem USB-DC

BONTEMPI - Digitální klávesnice s 37 klávesami + kabelem USB-DC

BONTEMPI - Digitální klávesnice s 37 klávesami + kabelem USB-DC

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 067 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BONTEMPI - Digitální klávesnice s 37 klávesami + kabelem USB-DC - popis produktu

BONTEMPI - Digitální klávesnice s 37 klávesami + kabelem USB-DC, Věková kategorie: 5+ Digitální klávesnice 37 kláves na celou šířku Polyfonie: 8 not 60 předem nahraných skladeb 40 zvuků 100 rytmů Funkce nahrávání/přehrávání Metronom Funkce Transposer 2-ciferný displej pro ovládání nastavení klávesnice Jednoduchá správa akordů (Jednoduchý akord) Okon (funkce učení) 12 zvuků bubnu na klaviatuře Efekty: Sustain, Vibrato Úprava hlasitosti Úprava tempa Čtení skladeb ve formátu MP3 na USB Flash disku Ovládání hlasitosti a sekvence pro skladby MP3 Zásuvka pro síťový adaptér (součást balení) Zásuvka pro kondenzátorový mikrofon Zásuvka pro sluchátka (nejsou součástí dodávky) Zásuvka pro externí zdroj zvuku (MP3 přehrávač, chytrý telefon atd.) USB zásuvka pro Flash disk Zesílení: Stereo Napájení: přes síťový adaptér (není součástí dodávky) nebo pomocí kabelu USB-DC (součást balení) pro připojení k napájecí bance, počítači, nabíječka na telefon atp. (není součástí balení) nebo 4 x R6/AA 1,5V baterie (nejsou součástí dodávky) Stojan na noty je součástí balení Pásek na tyče (součástí balení) Rozměr: 640x170x240 mm Věk: 5+

Produkt BONTEMPI - Digitální klávesnice s 37 klávesami + kabelem USB-DC patří do skupiny produktů USB kabely od značky Bontempi, naleznete jej v e-shopu Market-24.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hudební hračky, je v nabídce značky Bontempi v nabídce e-shopu Market-24.cz.

BONTEMPI - Digitální klávesnice s 37 klávesami + kabelem USB-DC - parametry produktu

BONTEMPI - Digitální klávesnice s 37 klávesami + kabelem USB-DC - historie ceny a dostupnosti

BONTEMPI - Digitální klávesnice s 37 klávesami + kabelem USB-DC - další zajímavé produkty

BONTEMPI - Digitální klávesnice s 37 klávesami + kabelem USB-DC - jak nakoupit nejvýhodnější?