Bluesová foukací harmonika

Bluesová foukací harmonika

Bluesová foukací harmonika

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 151 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bluesová foukací harmonika - popis produktu

Hudební hračka Bluesová foukací harmonika: Bluesová foukací harmonika od Royalsound je určena nejmenším dětem. Nabízí deset otvorů a dvacet tónů. Jednotlivé foukací otvory jsou popsané a snadno rozpoznatelné. Hudební hračka Bluesová foukací harmonika je ideální volbou pro hudební styly jako blues, rock nebo country. Hudební hračky rozvíjí dětskou motoriku, kognitivní funkce a vnímání hudby. Bluesová foukací harmonika je vhodná pro děti od tří let. Klíčové vlastnosti hudební hračky Bluesová foukací harmonikaFoukací harmonika je určena pro nejmenší dětiPopsané foukací otvory dětem usnadní orientaciNabízí celkem 10 otvorů a 20 tónůJe vhodná pro hudební styly jako blues, rock nebo countryBluesová foukací harmonika rozvíjí dětskou motoriku, kognitivní funkce a vnímání hudbyJe vhodná pro děti od tří let. Foukací harmonika pro začátečníky i pokročiléFoukací harmonika je dechový nástroj, kdy při hraní hudebník fouká nebo nasává vzduch. Prouděním vzduchu se v těle harmoniky rozkmitají jazýčky a tím vzniká melodie. Foukací harmonika je laděna v C. Dodává se v atraktivní černé krabičce. Je velmi vhodná pro začátečníky i středně pokročilé hudebníky.Rozměry:10 × 2,5 × 2,5 cm

Tento produkt se nachází v kategorii Hudební hračky, je v nabídce značky Musicube v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Bluesová foukací harmonika lze nalézt mezi produkty ve skupině Hudební nástroje, vyrábí jej značka Musicube, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Bluesová foukací harmonika - parametry produktu

Bluesová foukací harmonika - historie ceny a dostupnosti

Bluesová foukací harmonika - další zajímavé produkty

Bluesová foukací harmonika - jak nakoupit nejvýhodnější?