Soflens Daily Disposable (30 čoček) #153420

Soflens Daily Disposable (30 čoček) #153420

Soflens Daily Disposable (30 čoček) #153420

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 272 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Soflens Daily Disposable (30 čoček) - popis produktu

Kontaktní čočky Soflens Daily Disposable (30 čoček):Potřebujete kvalitní kontaktní čočky, které vám nabídnou perfektní vidění a zároveň pohodlí a spolehlivost? Oslovit by vás mohly sferické kontaktní čočky Bausch&Lomb. Sférické čočky jsou vyrobené pro běžné zrakové vady a nabízejí stejnou dioptrickou korekci po celé ploše. Nejnovější technologie zajistí nositelům svěží oči během celého dne nošení. Tyto jednodenní kontaktní čočky jsou určeny pouze pro jednorázové nošení, největší výhodou je jejich vysoká úroveň hygieny. Kontaktní čočky Bausch&Lomb jsou součástí řady SofLens. Tento typ je vhodný pouze pro osoby starší 15 let. V balení se nachází 30 kontaktních čoček Bausch&Lomb. Hlavní přednosti kontaktních čoček Soflens Daily Disposable (30 čoček) Sferické kontaktní čočky Bausch&Lomb poskytují nejen ostré vidění, ale také dostatečný komfort během nošení Jednodenní kontaktní čočky nevyžadují použití ošetřujících roztoků Oči dostanou 19DK/t prostupnost potřebného kyslíku Jejich výrobním materiálem je hydrogel Kontaktní čočky Bausch&Lomb jsou součástí řady SofLens Určené pro osoby starší 15 let Balení obsahuje 30 kontaktních čoček Bausch&Lomb Nošení kontaktních čoček může být pohodlné Kontaktní čočky Bausch&Lomb jsou v souladu s nejvyššími zdravotními standardy. Prodyšnost kontaktních čoček umožňuje přístup kyslíku a zabraňuje únavě očí. Oči tak dostanou 19DK/t prostupnost potřebného kyslíku. Pro jejich výrobu byl zvolen kvalitní materiál, kterým je hydrogel. Kontaktní čočky Bausch&Lomb vám dovolí vidět svět jinak. Priemer: 14,2 mm Obsah vody: 59 %

Produkt Soflens Daily Disposable (30 čoček) #153420 patří do skupiny produktů Kontaktní čočky, vyrábí jej značka Bausch&Lomb, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Soflens Daily Disposable (30 čoček) - parametry produktu

Soflens Daily Disposable (30 čoček) - historie ceny a dostupnosti

Soflens Daily Disposable (30 čoček) - další zajímavé produkty

Soflens Daily Disposable (30 čoček) - jak nakoupit nejvýhodnější?