Bezdrátový ultrazvukový difuzér OCTALIA #4803980

Bezdrátový ultrazvukový difuzér OCTALIA #4803980

Bezdrátový ultrazvukový difuzér OCTALIA #4803980

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bezdrátový ultrazvukový difuzér OCTALIA - popis produktu

Aromaterapie a difúze esenciálních olejů jsou vzácnými spojenci pro relaxaci. Bezdrátový ultrazvukový difuzér OCTALIA je snadno přenosný a navodí tu nejlepší pohodu nejen doma, ale i na terase či zahradě. Jemná studená mlha zvlhčuje a s přidaným esenciálním olejem navíc příjemně provoní vzduch. Pro použití na terase či zahradě stačí přidat pár kapek esenciálního oleje s vůní Citronely, který současně působí jako repelent. Účinně odradí obtížný hmyz a vaše večerní posezení bude probíhat nerušeně. Bezdrátový provoz na plné nabití: 3 – 4 hodiny. Kompletní nabití difuzéru: 3 – 4 hodiny. Difuzér je vhodný do místností s rozlohou do 50 m². Nabízí 3 difúzní režimy: 1, 2 nebo 10 hodin. Volba 3 světelných režimů (100 %, 50 %, 20 %). Materiál: odolný plast. Napájení: USB C kabel + nabíjecí adaptér. Rozměry: výška 20 cm včetně úchytky, 16 cm bez úchytky, nejširší průměr 12 cm.  Jak pracuje ultrazvukový difuzér? Ultrazvukový difuzér je elektrický přístroj, který rozptyluje esenciální olej do vzduchu. Ultrazvukovými vibracemi naruší molekuly vody a způsobí oddělení vodních částic. Rozdělené částice jsou záporně nabité a stanou se lehčími než vzduch. To je viditelná studená pára, která vychází ze zapnutého difuzéru. Se zápornými ionty je současně do vzduchu uvolňován i esenciální olej, který si podle svého uvážení do nádržky s vodou přidáte (10 – 15 kapek). Esenciální oleje díky antibakteriálním schopnostem pročišťují i provoní vzduch a zároveň stimulují mysl. Difuzér můžete využívat pouze s vodou, bez přidaných esenciálních olejů.   Ultrazvukový difuzér OCTALIA Přenosný – k použití doma i venku Bezdrátový provoz Odolný plast S použitím oleje Citronela získává funkci repelentu (odpuzuje obtížný hmyz) Pro jemné rozptylování vodní mlhy Zvlhčuje vzduch Ideální pro difúzi různých esenciálních olejů 3 programy: 1, 2 a 10 hod 3 světelné režimy Difúzní výkon: do 50 m² Napájení: USB C kabel Bezdrátový provoz na plné nabití: 3 – 4 hod Nabíjení: 3 – 4 hod Součástí balení: adaptér a USB C kabel

Produkt Bezdrátový ultrazvukový difuzér OCTALIA #4803980 patří do skupiny produktů Esenciální oleje, vyrábí jej značka Innobiz.

Bezdrátový ultrazvukový difuzér OCTALIA - parametry produktu

Bezdrátový ultrazvukový difuzér OCTALIA - historie ceny a dostupnosti

Bezdrátový ultrazvukový difuzér OCTALIA - další zajímavé produkty

Bezdrátový ultrazvukový difuzér OCTALIA - jak nakoupit nejvýhodnější?