Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje Déšť Biorůže 200ml

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje Déšť Biorůže 200ml

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje Déšť Biorůže 200ml

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje Déšť Biorůže 200ml - popis produktu

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje Déšť Biorůže 200ml Ultrazvukový aroma difuzér s deštěm a velmi tichým designem je ideální volbou do ložnice, dětského pokoje nebo při józe. Jeho jemné rozprašování udržuje vzduch vlhký a svěží. Díky romantickému nočnímu světlu se 7 barevnými možnostmi si můžete vybrat tu, která vám nejvíc vyhovuje. Aroma difuzér se automaticky vypne po odpaření vody, takže je bezpečnou volbou pro váš domov. Technické informace Ultrazvukový aroma difuzér s kapacitou 200 ml. Napájení pomocí USB kabelu. Výkon 4,5 W a napětí 5 V. Produktem je olejový difuzér, vyrobený z materiálu ABS+PP+Vinyl o rozměrech 150 × 155 mm a hmotnosti 0,50 kg. Doba provozu až 8 hodin s automatickým vypnutím a možností časovače 1H, 3H, 6H/ON. LED světlo s možností volby barev. Dodáváno s USB kabelem, ovladačem a návodem. Vyrobeno v Číně.

Produkt Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje Déšť Biorůže 200ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Aroma difuzéry od značky Bioruža, naleznete ho u prodejce Bioruze.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Esenciální oleje, vyrábí jej značka Bioruža, naleznete jej v e-shopu Bioruze.cz.

Produkt Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje Déšť Biorůže 200ml patří do skupiny produktů Ultrazvukové aroma difuzéry, patří značce Bioruža, v nabídce prodejce Bioruze.cz.

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje Déšť Biorůže 200ml - parametry produktu

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje Déšť Biorůže 200ml - historie ceny a dostupnosti

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje Déšť Biorůže 200ml - další zajímavé produkty

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje Déšť Biorůže 200ml - jak nakoupit nejvýhodnější?