Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje světlé dřevo se vzory Biorůže 550 ml

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje světlé dřevo se vzory Biorůže 550 ml

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje světlé dřevo se vzory Biorůže 550 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 735 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje světlé dřevo se vzory Biorůže 550 ml - popis produktu

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje světlé dřevo se vzory Biorůže 550 ml Ponořte se do světa klidu a harmonie s designovým ultrazvukovým aroma difuzérem od značky Biorůže. Díky elegantnímu dřevěnému designu a výkonným funkcím si můžete doma nebo v práci vytvořit relaxační a zdravé prostředí. Díky objemu 550 ml a ultrazvukové frekvenci 2,4 MHz dokáže tento difuzér rovnoměrně rozptýlit vaše oblíbené vůně do prostoru o rozloze až 40 m2. Objednejte si aroma difuzér a přineste do svého života vůni klidu a pohody. S tímto zařízením získáváte nejen aromaterapii, ale také elegantní doplněk pro váš domov. Užijte si každý okamžik s čistým vzduchem a harmonickým prostředím. Technické informace Ultrazvukový aroma difuzér s kapacitou 550 ml a tichým provozem s hlučností nižší než 36 dB. Ovládání je snadné díky intuitivním tlačítkům a možnosti nastavení délky rozptylování pomocí vestavěného časovače. Příjemnou atmosféru v prostoru dodá LED osvětlení s možností výběru barev. Tento aroma difuzér je napájen adaptérem AC100-240 V, což znamená, že můžete užívat relaxaci bez ohledu na vaši globální polohu. Kromě samotného difuzéru získáte také AC adaptér a odměrku na vodu, takže můžete ihned začít s vytvářením osvěžujícího prostředí. Vyrobeno v Číně.

Produkt Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje světlé dřevo se vzory Biorůže 550 ml patří do skupiny produktů Aroma difuzéry od značky Bioruža, naleznete ho u prodejce Bioruze.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Esenciální oleje, vyrábí jej značka Bioruža, naleznete jej v e-shopu Bioruze.cz.

Produkt Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje světlé dřevo se vzory Biorůže 550 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Ultrazvukové aroma difuzéry, patří značce Bioruža, v nabídce prodejce Bioruze.cz.

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje světlé dřevo se vzory Biorůže 550 ml - parametry produktu

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje světlé dřevo se vzory Biorůže 550 ml - historie ceny a dostupnosti

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje světlé dřevo se vzory Biorůže 550 ml - další zajímavé produkty

Ultrazvukový difuzér pro esenciální oleje světlé dřevo se vzory Biorůže 550 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?