Batoh DEUTER Rise 32+ SL

Batoh DEUTER Rise 32+ SL

Batoh DEUTER Rise 32+ SL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 519 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Batoh DEUTER Rise 32+ SL - popis produktu

Rise 32+ SL značky Deuter je makáč v dámském provedení, vyvinutý pro zimní turistiku se sněžnicemi. Dobrý výkon vám však poskytne, jak na skialpech, tak i při freeride. Na popruhy můžete uchytit sněžnice nebo lyže. Pro lepší vybalení nebo zabalení má ruksak v zádech všitý zip, kterým se dá rozevřít jako kufr. Díky tomuto vstupu nemusíte sundavat sněžnice z batohu, když budete během výletu mít nutkání navštívit obsah vašeho zavazadla. Možnost uchycení rozličného cajku a kapsa na lavinovou výbavu je jasným vodítkem pro dobrý start na zimní túru. Rise 32+ SL je vyroben z recyklovaného materiálu. Obsahuje: - zádovou výztuhu z Delrinu - dámský střih, kratší záda a užší ramena - polstrovaná záda - polstrované ramenní popruhy - bederní pás Vari Flex - hrudní pás s píšťalkou - nastavitelné víko dle objemu - úchyty na sněžnice a lyže - úchyty pro cepíny a hole - čelní kapsu pro sondu a lopatu - kapsu na hydrovak do objemu 3 litry - 2 boční kapsy - boční kapsu na telefon - kapsu na bederním pásu - kapsu na zip ve víku - SOS manuál - poutko na sluneční brýle na levém rameni - možno zvětšit objem až o 8 l - poutka pro přichycení helmy Technická data: - aktivita: Vysokohorská turistika, Skialpinismus a lyžování, Treking a turistika, Skialpinismus, Lehká turistika, Sněžnice - materiál: 200D 2X2 Polyamid RIPSTOP bluesign®-certified, 630D Polyamid - zádový systém typ: alpine - H2O systém: kompatibilní - pláštěnka: bez pláštěnky - víko batohu: pevné - bederní pás: pevný - rozměry (cm): 64 x30x20- barva: dle nabídky

Produkt Batoh DEUTER Rise 32+ SL lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské batohy od značky Deuter, naleznete ho u prodejce Mastersport.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Turistické batohy, vyrábí jej značka Deuter, naleznete jej v e-shopu Mastersport.cz.

Batoh DEUTER Rise 32+ SL - parametry produktu

Použití batohuBatohy
UrčeníPro dospělé
Objem30 l a více
Objem2,5 až 5l
PoužitíSportovní
DruhTuristika
Reflexní prvky0
Hmotnost1.4 kg
KategorieBatohy, Dámské batohy, Turistické batohy
ZnačkaDeuter
E-shopMastersport.cz

Batoh DEUTER Rise 32+ SL - historie ceny a dostupnosti

Batoh DEUTER Rise 32+ SL - další zajímavé produkty

Batoh DEUTER Rise 32+ SL - jak nakoupit nejvýhodnější?