Batoh DEUTER Futura 30 SL

Batoh DEUTER Futura 30 SL

Batoh DEUTER Futura 30 SL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 629 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Batoh DEUTER Futura 30 SL - popis produktu

Turistický dámský batoh Futura 30 SL značky Deuter vám bude skvělým společníkem na vašich cestách za poznáním, ať už to budou ferraty, výlety do hor a nebo jen toulání po lese. Futura má síťku na zádech s polstry kolem páteře a perforaci na ramenních popruzích. Kovová výztuha se postará o rozložení váhy, kterou si na bedra naložíte. Přední elastickou kapsu na bundu oceníte při rozmarech počasí.Batoh Deuter Futura 30 SL obsahuje:- nejprodyšnější zádový systém- kovovou výztuhu v zádech- polstrované ramenní popruhy- bederní pás- hrudní pás- 2 boční kapsy- dámský střih, kratší záda a užší ramena- pláštěnku- poutko na hole- kapsu na cennosti- čelní elastickou kapsu na bundu- kapsu na hydrovak 3 l- čelní kapsu jako organizér na zip- reflexní logo- kompresní popruhy- určení: přes nocTechnická data:- aktivita: Via Ferrata, Lehká turistika, Vysokohorská turistika, Treking a turistika, Těžká turistika- pohlaví: dámské- materiál: 210D Polyamid RECYCLED, 600D Polyester- zádový systém typ: Aircomfort- H2O systém: kompatibilní- pláštěnka: s pláštěnkou- víko batohu: pevné- bederní pás: pevný- držák na helmu: ne- rozměry (cm): 63x30x20- barva: dle nabídky

Produkt Batoh DEUTER Futura 30 SL patří do skupiny produktů Dámské batohy od značky Deuter, v barvě černá, modrá, oranžová, šedá, zelená, naleznete ho u prodejce Mastersport.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Turistické batohy, vyrábí jej značka Deuter, v barvě černá, modrá, oranžová, šedá, zelená, naleznete jej v e-shopu Mastersport.cz.

Batoh DEUTER Futura 30 SL - parametry produktu

Použití batohuBatohy
UrčeníPro dospělé
Objem21 l a více
PoužitíSportovní
DruhTuristika
Reflexní prvky1
BarvaModrá,Oranžová,Šedá,Černá,Zelená
KategorieZelenina, Batohy, Dámské batohy, Turistické batohy
ZnačkaDeuter
Barvačerná, modrá, oranžová, šedá, zelená
E-shopMastersport.cz

Batoh DEUTER Futura 30 SL - historie ceny a dostupnosti

Batoh DEUTER Futura 30 SL - další zajímavé produkty

Batoh DEUTER Futura 30 SL - jak nakoupit nejvýhodnější?