Batoh DEUTER Freescape Lite 24 SL

Batoh DEUTER Freescape Lite 24 SL

Batoh DEUTER Freescape Lite 24 SL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 669 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Batoh DEUTER Freescape Lite 24 SL - popis produktu

Lehký dámský zimní batoh Freescape Lite 24 SL značky Deuter je připraven nést zimní vybavení přes hřebeny jakoby se nechumelilo. Do útrob batohu se krom věcí na sebe a jídla vejde lavinová sonda s lopatou. Pro případ, že se vyválíte v prašanu má batoh upravenou tkaninu na zádech, která na sebe nenabaluje sníh. Obsahuje: - lehká konstrukce - polstrovaná záda - polstrované odlehčené ramenní popruhy - odlehčený bederní pás - hrudní pás s píšťalkou - víko na 2 přezky - kapsu na hydrovak 3 litry - kapsu na lopatu a lavinovou sondu - síťku pro uchycení helmy Helmet Holder - poutka pro Helmet Holder - boční kapsu na zip pro telefon - poutka pro nesení cepínu - poutka pro nesení snowboardu a lyží - boční vstup do batohu - fleece kapsu pro lyžařské brýle - stabilizační popruhy pro ramena Technická data: - aktivita: Vysokohorská turistika, Skialpinismus, Treking a turistika, Freeride a freetour, Sněžnice, Skialpinismus a lyžování - materiál: 100D Polyamid RIPSTOP - 630D PA - zádový systém typ: Lite - H2O systém: kompatibilní - pláštěnka: bez pláštěnky - víko batohu: pevné - bederní pás: pevný - rozměry (cm): 62x30x20 - barva: dle nabídky

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské batohy od značky Deuter, v barvě oranžová, naleznete ho u prodejce Mastersport.cz.

Produkt Batoh DEUTER Freescape Lite 24 SL lze nalézt mezi produkty ve skupině Turistické batohy, vyrábí jej značka Deuter, v barvě oranžová, naleznete jej v e-shopu Mastersport.cz.

Batoh DEUTER Freescape Lite 24 SL - parametry produktu

Použití batohuBatohy
UrčeníPro dospělé
Objem21 l a více
Objem2,5 až 5l
PoužitíSportovní
DruhTuristika,Horolezectví
BarvaOranžová
Hmotnost1.2 kg
KategorieBatohy, Dámské batohy, Turistické batohy
ZnačkaDeuter
Barvaoranžová
E-shopMastersport.cz

Batoh DEUTER Freescape Lite 24 SL - historie ceny a dostupnosti

Batoh DEUTER Freescape Lite 24 SL - další zajímavé produkty

Batoh DEUTER Freescape Lite 24 SL - jak nakoupit nejvýhodnější?