Arila: Pád temnoty

Arila: Pád temnoty

Arila: Pád temnoty

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Arila: Pád temnoty - popis produktu

Elektronická kniha Arila: Pád temnoty:Čtvrtý díl fantasy série od youtubera SterakdaryhoVítězství v Citadele získalo všem drahocenný čas, během nějž se svět Aldonolu připravoval na příchod nevyhnutelného. Ale vypůjčený čas vypršel. Temnota z oblohy padla na lidský svět a bohové jdou do války. Arila si konečně přizná skutečný rozsah svých sil a zjistí, jestli je za ně připravena zaplatit krutou cenu. Sestoupí přízraky z nebes, nebo se pád temnoty ponese ve znamení jejich porážky?VypnutoRadek StarýYoutuber a spisovatel. Narodil se v Ostravě, v roce 2011 spoluzaložil portál sophy.cz, který se na YouTube brzo etabloval jako kanál s novinkami z herního světa. Později pracoval pro televizní herní pořad Re-play a začal se věnovat natáčení vlastního obsahu na youtubovém kanálu Sterakdary. Jako spisovatel debutoval knihou Arila: Stříbrné město. Fantasy série pokračuje druhým dílem Arila: Poslední hvězda – a získala si obrovskou fanouškovskou základnu.

Produkt Arila: Pád temnoty lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti od značky Cooboo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Elektronické knihy, patří značce Cooboo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Arila: Pád temnoty patří do skupiny produktů E-knihy pro děti, patří pod značku Cooboo, v nabídce prodejce Alza.cz.

Arila: Pád temnoty - parametry produktu

Arila: Pád temnoty - historie ceny a dostupnosti

Arila: Pád temnoty - další zajímavé produkty

Arila: Pád temnoty - jak nakoupit nejvýhodnější?