Anička na horách - Ivana Peroutková - audiokniha #2979981

Anička na horách - Ivana Peroutková - audiokniha #2979981

Anička na horách - Ivana Peroutková - audiokniha #2979981

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Anička na horách - Ivana Peroutková - audiokniha - popis produktu

Audiokniha: Jsou zimní prázdniny a Anička vyráží s kamarádkami Ditou a Juljou na chalupu do Jizerských hor. Veselá dobrodružství, která společně prožívají, jsou narušená příjezdem spolužačky Katky. Je nafoukaná, protivná a nic ji nebaví. A tak se Anička musí postarat, aby tyhle prázdniny nebyly nadobro pokažené! Volné pokračování knížek Anička a její kamarádky, Anička ve městě, Anička u moře. Ivana Peroutková (*1960) Spisovatelka, redaktorka, překladatelka se narodila se v roce 1960 v Karviné. V letech 1978 – 1982 vystudovala filozofickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, obor divadelní a filmová věda. Po škole publikovala divadelní recenze, krátce pracovala v Československé televizi a pak jako redaktorka nakladatelství Panorama, odkud odešla na mateřskou dovolenou. V roce 1992 jí vyšla prvotina Na vahách života. Živí se psaním a překládáním. Martha Issová (1981) je česká herečka, dcera herečky Lenky Termerové a filmového režiséra Morice Issy. Začínala hrát v pražském Divadle Na Fidlovačce. Čeští televizní diváci ji znají z televizních seriálů Hop nebo trop či Dobrá čtvrť. V filmu debutovala v roce 1999 v snímku Karla Kachyni Hanele, od té doby si zahrála v několika dalších filmech, mimo jiné i ve filmu Tajnosti režisérky Alice Nellis z roku 2007.

Produkt Anička na horách - Ivana Peroutková - audiokniha #2979981 patří do skupiny produktů Knihy pro děti od značky ALBATROS, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Anička na horách - Ivana Peroutková - audiokniha - parametry produktu

Anička na horách - Ivana Peroutková - audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Anička na horách - Ivana Peroutková - audiokniha - další zajímavé produkty

Anička na horách - Ivana Peroutková - audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?