Alum Stan nad postel - Zimní noční obloha #177423

Alum Stan nad postel - Zimní noční obloha #177423

Alum Stan nad postel - Zimní noční obloha #177423

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 288 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alum Stan nad postel - Zimní noční obloha - popis produktu

Dětský stan Alum Stan nad postel - Zimní noční obloha:Poohlížíte se po neobvyklém dárku pro své dítko? To pravé by mohl být dětský stan Alum. Bude parádním útočištěm pro každé dítě, které má rádo schovávání a skrýše. Dětský stan se stane oblíbeným místem vašich ratolestí. Pomáhá jim odpoutat se od reálného života a ponořit se do vlastního světa, kde se cítí v bezpečí. Tento stan je určený zejména na postel. K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je polyester. Rozměry dětského stanu Alum jsou 75 × 185 cm (vך). Zásadní přednosti produktu Alum Stan nad postel - Zimní noční obloha Dětský stan na hraní Alum si zamilují všechny děti Hodí se na postel Materiálem stanu je polyester Obsah balení: obal Dětský stan Alum je vícebarevný Měří 75 × 185 cm (vך) Má rozměry 75 × (v×h)

Produkt Alum Stan nad postel - Zimní noční obloha #177423 patří do skupiny produktů Dětské postele, je v nabídce značky Alum.

Alum Stan nad postel - Zimní noční obloha - parametry produktu

Alum Stan nad postel - Zimní noční obloha - historie ceny a dostupnosti

Alum Stan nad postel - Zimní noční obloha - další zajímavé produkty

Alum Stan nad postel - Zimní noční obloha - jak nakoupit nejvýhodnější?