Alum Stan nad postel - Vesmír #6069313

Alum Stan nad postel - Vesmír #6069313

Alum Stan nad postel - Vesmír #6069313

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alum Stan nad postel - Vesmír - popis produktu

Dětský stan Alum Stan nad postel - Vesmír:Plánujete pořídit dítku zábavný dárek? Potom neuděláte chybu, když vyberete dětský stan Alum. Je skvělou volbou pro každé dítko, které miluje skrýše a schovávačky. Dětský stan je skvělým místem nejen pro zábavu, ale i snění vašich ratolestí. Podpoří tvorbu imaginárního světa, kde se mohou řídit svými pravidly. Tento typ stanu se hodí na postel. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester. Rozměry dětského stanu Alum dosahují 75 × 185 cm (vך). Klíčové přednosti produktu Alum Stan nad postel - Vesmír Dětský stan na hraní Alum se stane oblíbeným místem vašich dětí Určený na postel Výrobním materiálem stanu je polyester Obsah balení: obal Dětskému stanu Alum vévodí černá, fialová a modrá barva Měří 75 × 185 cm (vך) Má rozměry 75 × (v×h)

Produkt Alum Stan nad postel - Vesmír #6069313 lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské postele, je v nabídce značky Alum v nabídce e-shopu Alza.cz.

Alum Stan nad postel - Vesmír - parametry produktu

Alum Stan nad postel - Vesmír - historie ceny a dostupnosti

Alum Stan nad postel - Vesmír - další zajímavé produkty

Alum Stan nad postel - Vesmír - jak nakoupit nejvýhodnější?