Alum Stan nad postel - Jednorožec #177425

Alum Stan nad postel - Jednorožec #177425

Alum Stan nad postel - Jednorožec #177425

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 339 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alum Stan nad postel - Jednorožec - popis produktu

Dětský stan Alum Stan nad postel - Jednorožec:Chtěli byste pro své dítko pořídit zajímavý dárek? V tom případě by vás mohl zaujmout dětský stan Alum. Je skvělou volbou pro každé dítko, které miluje skrýše a schovávačky. Dětský stan je skvělým místem nejen pro zábavu, ale i snění vašich ratolestí. Podporuje dětskou fantazii a vytváří všem malým obyvatelům území, kde mohou samy rozhodovat, komu dovolí do něj vstoupit. Tento typ stanu se hodí na postel. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester. Rozměry dětského stanu Alum jsou 75 × 185 cm (vך). Klíčové vlastnosti produktu Alum Stan nad postel - Jednorožec Dětský stan na hraní Alum poslouží jako skvělá skrýš Určený na postel Výrobním materiálem stanu je polyester V balení se nachází obal Dětskému stanu Alum dominuje fialová a růžová barva Měří 75 × 185 cm (vך) Má rozměry 75 × (v×h)

Produkt Alum Stan nad postel - Jednorožec #177425 patří do skupiny produktů Dětské postele, je v nabídce značky Alum v nabídce e-shopu Alza.cz.

Alum Stan nad postel - Jednorožec - parametry produktu

Alum Stan nad postel - Jednorožec - historie ceny a dostupnosti

Alum Stan nad postel - Jednorožec - další zajímavé produkty

Alum Stan nad postel - Jednorožec - jak nakoupit nejvýhodnější?