Alum Bublinkovač do vany- krab modrý

Alum Bublinkovač do vany- krab modrý

Alum Bublinkovač do vany- krab modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 275 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alum Bublinkovač do vany- krab modrý - popis produktu

Hračka do vody Alum Bublinkovač do vany- krab modrý: Originální hračka do vany, se kterou bude koupání zase o něco zábavnější, je vhodná pro děti již od osmnácti měsíců. Bublinkovač Alum - modrý krab se jednoduše připevní pomocí přísavek na hladký povrch, na vanu nebo dlaždice, naplní se vodou s mýdlem nebo pěnou do koupele a zábava může začít. Hračka Alum vykouzlí skvělé bubliny a pěnu a ještě k tomu přehrává veselé melodie. Pěnotvorník pracuje na 2 AA baterie, které nejsou součástí balení. Klíčové vlastnosti hračky do vody Alum Bublinkovač - modrý krabPěnotvorník je určený k připevnění na hladký rovný povrchHračka do vody Alum tvoří zábavné bubliny a pěnuBublající krab přehrává zábavné melodieHračka je vhodná pro děti od 18 měsícůAlum Bublinkovač do vany - modrý krab pracuje na 2 AA baterie, které nejsou součástí balení

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky do vody od značky Alum, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Alum Bublinkovač do vany- krab modrý lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky do vany od značky Alum, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Alum Bublinkovač do vany- krab modrý - parametry produktu

Alum Bublinkovač do vany- krab modrý - historie ceny a dostupnosti

Alum Bublinkovač do vany- krab modrý - další zajímavé produkty

Alum Bublinkovač do vany- krab modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?