Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu

Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu

Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu - popis produktu

Lyžařské boty Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu:Kvalitní a stylové lyžařské boty Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu dovolují si vychutnat jízdu a zazářit na svahu. Lyžáky jsou určeny ženám a hodí se pro Celková hmotnost lyžařských bot Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu je tedy 3300 g. Na výrobu skeletu byl použit polyuretan. Pro zapínání lyžáků budete mít k dispozici 4 4 přezky. Klíčové znaky lyžařských bot Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu Jejich provedení je vhodné pro ženy Úroveň lyžaře: sportovní Hmotnost lyžáků Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu je celkem 3300 g Skelet z materiálu: polyuretan Vlastnosti: grip walk Lyžařské boty disponují barvou, která je černá

Produkt Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské boty, vyrábí jej značka Salomon, v nabídce prodejce Alza.cz.

Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu - parametry produktu

KategorieDámské boty
ZnačkaSalomon
E-shopAlza.cz

Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu - historie ceny a dostupnosti

Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu - další zajímavé produkty

Alp. Boots s/pro x90 w gw bk/gold/bellu - jak nakoupit nejvýhodnější?