Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl

Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl

Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 719 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl - popis produktu

Lyžařské boty Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl:Kvalitní a designově povedené lyžařské boty Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl dovolují si vychutnat jízdu a zazářit na svahu. Lyžařské boty jsou určeny ženám a hodí se pro klasickou jízdu na upravených sjezdovkách. Hmotnost těchto lyžařských bot Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl je pak 3200 g. Při výrobě skeletu byl použit polyuretan. Pro zapínání lyžáků budete mít k dispozici 4 4 přezky. Stěžejní vlastnosti lyžařských bot Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl Lyžařské boty pro sjezdy na klasických upravených sjezdovkách Svým provedením jsou vhodné pro dámy Úroveň lyžaře: výkonnostní Hmotnost lyžařských bot Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl je 3200 g Skelet z materiálu: polyuretan Vlastnosti: grip walk Lyžařské boty mají barvu, která je černá

Produkt Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl patří do skupiny produktů Dámské boty, vyrábí jej značka Salomon, v nabídce prodejce Alza.cz.

Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl - parametry produktu

KategorieDámské boty
ZnačkaSalomon
E-shopAlza.cz

Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl - historie ceny a dostupnosti

Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl - další zajímavé produkty

Alp. Boots s/pro 100 w gw bk/brgady/grbl - jak nakoupit nejvýhodnější?