Alea - dívka moře: Volání z hlubin - Tanya Stewnerová - audiokniha #2980004

Alea - dívka moře: Volání z hlubin - Tanya Stewnerová - audiokniha #2980004

Alea - dívka moře: Volání z hlubin - Tanya Stewnerová - audiokniha #2980004

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alea - dívka moře: Volání z hlubin - Tanya Stewnerová - audiokniha - popis produktu

Audiokniha: Nikdy se nepřibližuj k vodě! To byla poslední slova její matky, předtím než zmizela. Aleu však voda a tajemství kolem ní natolik přitahují, že vyrazí s kamarády na plavbu po moři. Při jedné bouři ale spadne přes palubu a už nikdy nebude nic jako dřív… Audio verzi knižního bestselleru vypráví Kateřina Jebavá. Tanya Stewnerová (1974) Je německá autorka knih nejen pro mládež. Přes počáteční potíže ve škole, bylo jejím největším přáním od deseti let, stát se spisovatelkou. Počáteční potíže s protlačením jejích románů do nakladatelství maximálně zužitkovala a má slušnou fanouškovkou základnu hlavně v Japonsku. Studovala literární vědu, pracovala mnoho let jako překladatelka a lektorka. Momentálně se věnuje výhradně psaní. V zahraničí jí vyšla pěkná řádka knih, počínaje sérií Lili větroplaška, její elfí sérií a v neposlední řadě Aleou, dívkou moře. Kateřina Jebavá Je česká herečka, vystudovala Jamu, obor činoherní herectví v ateliéru Niky Bretschneiderové. Členka souboru divadla Husa na provázku.

Produkt Alea - dívka moře: Volání z hlubin - Tanya Stewnerová - audiokniha #2980004 patří do skupiny produktů Knihy pro děti od značky Fragment, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Alea - dívka moře: Volání z hlubin - Tanya Stewnerová - audiokniha - parametry produktu

Alea - dívka moře: Volání z hlubin - Tanya Stewnerová - audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Alea - dívka moře: Volání z hlubin - Tanya Stewnerová - audiokniha - další zajímavé produkty

Alea - dívka moře: Volání z hlubin - Tanya Stewnerová - audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?